Agydaganatra műtöttek és nem érzem magam jól, kihez forduljak, milyen orvoshoz az alábbi panaszokkal?
Jó indulatú agydaganatot diagnoztizáltak még tavaly év elején. Előtte a panaszaim: tudatzavar, nehéz beszéd periodikusan egy fél óráig tartottak ezek és mindemellett erős gyengeség, levertség, fáradtság jelent meg.
Aztán meg műtöttek, műtét után nagyon gyenge voltam, hangokra érzékeny volt a fülem. Nem tudtam sokáig ülni vagy állni/sétálni, mert szédülést éreztem, erős gyengeséget és kényszeresen lekellett feküdnöm. Ez az állapot mondhatni Augusztusig fenn állt. Még az üléssel is küzködtem. Ezek mellett nyár eleje óta erős, nyomás szerű folyamatos fejfájásom van. E végett történt MRI vizsgálat, amin kimutatható volt valami nodularis képlet, amiről igazából nem tudják miaz és rá írták, hogy recidíva sem zárható ki plusz laesio van jelen a műtött tartomány területén. Az idegsebész szerint minden rendben idegsebészetileg.
Ezután jött a góckeresés. Amiket találtak: veseciszta, máj laesio, másodlagos policitémia. A másodlagos policitémia miatt volt vérlebocsátás, de semmi változást nem éreztem ezek után.
Majd neurológushoz mentem, aki el küldött egyensúly tornára, de ez sem hozott semmi változást.
Jelenleg fejfájásom van, érzem ezt a folyamatos szédülést, gyenge vagyok, nehezen tudok emiatt figyelni/koncentrálni. Körülbelül úgy érzem magam, mint egy élőhalott. Amióta többet tudok ülni/állni azóta többet is mozgok, de mozgásra fokozódik a szédülésem. Romberg teszt próbán folyamatosan jobbra dőlök.
Mivel semmi javulást nem érzek és úgy érzem, hogy az utóbbi orvosok nem igen tudnak segíteni, ezért szeretnék találni egy olyan orvost, aki ténylegesen foglalkozik a problémámmal és aki jó is, alaposan megvizsgál és segít kideríteni mi okozza ezt az egészet és megoldást találni rá.
Esetleg ha valaki tud adni tanácsot akihez fordulhatnék azt meg köszönném. Akár magán doki is lehet.
Jelenleg ott tartok, hogy leszázalékolást sem adták meg első fokon, ami számomra hihetetlen hiszen még a hétköznapi élet is nagy kihívást jelent számomra és végképp úgy érzem, hogy teljesen semmibe vesznek. Gyakorlatilag 100x rosszabbul érzem magam most, mint műtét előtt, pedig már akkor nagyon ki voltam a munkába és szenvedve csináltam.
Szia.
En a holisztikis gyogyaszatban hiszek. Ezert en csak azt tudom tanacsolni hogy egy
Hagyomanyos Kinai Gyogyaszhoz menj, vagy Tibeti Gyogyaszhoz vagy Ayurvedikus orvoshoz.
Oo atlatjak az osszefuggeseket, amig a nyugati gyogyaszat csak tuneteket kezel. A keletiek pedig oki kezelest vegeznek.
Tudom h sokan nem fogadjak el amit irtam, senki se kovezzen meg. A kerdezo majd eldonti mit akar. Utanam ugyis meg egy sereg tanacs erkezik majd.
Érdekes megközelítés, mindenképp utána fogok nézni ezeknek a gyógymódoknak! Konkrétan van olyan személy, orvos, akivel volt tapasztalatod?
Annyit még hozzá fűznék, hogy próbáltam már különböző gyógyteákat, gyógynövényeket, légzőgyakorlatokat és a friss levegőn való sétát. Napoztattam magam és csak vizet iszom. Étrendemre is odafigyelek. A májamra szedek máriatövis kivonatot, illetve omega 3-at is szedek, kifejezetten jót tesz az agynak, de valamiért nem javulok, pedig olyan jó volna és az idő csak telik. Szeretnék újra dolgozni, építeni tovább az életem. Ez az egész olyan hirtelen jött mint derült égből villámcsapás és csak úgy tönkre vágta az életem. Minden áldott nap kutatok/olvasok, hátha találok valamit ami segít.
Igazából sok válaszra nem várok, mert alapból is kevés velem hasonló helyzetűt találok, akinek volt agydaganata, de azért reménykedem benne, hogy valaki tud segíteni, mert én már kifogytam az ötletekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!