Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha szorongásos tünetekkel...

Ha szorongásos tünetekkel háziorvoshoz fordulok mit fog tenni?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja erősödött fel bennem a szorongás, de az utóbbi pár hétben szinte már az elviselhetetlen szinten van. B komplex vitaminon kívül mindent próbáltam már, semmi nem használ igazán. Ha elmegyek a háziorvosomhoz és elmondom a panaszaimat mire számítsak?
2020. jan. 7. 10:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10: Feszült vagyok, olyan, mint mikor ideges az ember valami miatt, de ugyanakkor mégsem olyan. Ilyenkor azt érzem, mintha nyomná valami a mellkasomat. Nem tudom konkrétan megmondani mitől van, egyszer csak rám tör, gyötör eg, darabaig, aztán alábbhagy. Ha este jön rám, akkor nem tudok elaludni, csak forgolódok, amitől már viszont ideges leszek. Ez a legrosszabb. Ilyenkor, ha rám tör ez, akkor kb. semmi nem köt le, ami amúgy igen (pl. yt videok, twitchen stream nézés, játék). Egyszerűen nem tudok másra figyelni, csak erre az érzésre.
2020. jan. 7. 13:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Hogy vagy, kérdező? Mi történt azóta?
2020. márc. 8. 16:31
 13/14 A kérdező kommentje:
1,5 hónapja elmentem pszichiáterhez, kaptam antidepresszánst és pszichoterápiát javasolt, ahová 1,5 hónapja járok.
2020. márc. 8. 17:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Jobbulást!
2020. márc. 9. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!