Ez szorongasos roham lehetett?
Hajnali 3kor felebredtem, de nem tudom miert. Se rosszat nem almodtam, se pisilni nem kellett es nehezen birtam visszaaludni is. Beparaztam, hogy miert ebredtem fel es elkezdett nagyon melegem lenni. Egett belulrol mindenem, levert a viz, mintha nagyon nagyon ideges lennek es aggodnek, testileg ilyen tuneteim voltak. Nem csinaltam semmit, fekudtem tovabb es furcsa mod nem torkollott panikrohamba, csak hohullamaim voltak, de nyilvan azert, mert ragorcsoltem. Kb masfel perc alatt elmult, lehet annyi sem volt. Mas tipikus panikrohamos tunetem nem volt fejben sem. Eleg feszitett volt az elmult 2-3 hetem, joval kevesebbet is aludtam, mint atlagban szoktam. Szedek gyogyszert lassan masfel eve, panikrohamom 2 eve nem volt, csak ilyen jellegu valamim. A heten ez mar a masodik erosebb hohullamom, de azt is agyalas valtotta ki. Ennyire szoronganek? Korabban hipochonder voltam, ami nem szunt meg teljesen, de egesz jol kordaban tartottam. Viszont igy baromi konnyen magamra tudok ijeszteni, bebeszelni magamnak a hulyeseget. A pajzsmirigyemben autoimmun gyulladas van, de nem kaptam ra gyogyszert, elmeletileg jok az ertekeim. Kozrejatszhat ez is? Vagy csak szimpla szorongasos "roham" lehetett? Vagy mi ez? :(
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!