Rexetin, lamolep, xanax?
Anyám vitt el pszihiáterhez 2-3 éve azóta szedem.
De elegem van meg a gyomromat is tönkre teszi egy héten egyszer megyek el nagy wcre.
Életmódot fogok változtatni meg nincs szükségem a dilibogyókra már 3 hónapja lejárol edzeni is.
Már egy hete eggyáltalán semmit sem szedek,ezeket a mellék hatásokat tapasztalom hogy kis szédölgés néha meg pici hányinger néha de nem vészes.Emésztésem most jobb úgy érzem.Fejem még nem az igazi de biztos hogy már nem fogom bevenni kevesebb adagban sem,nincs rá szükségem nem vagyok depressziós a sportal lefoglalom magam. Meddig tarthatnak ezek a mellék hatások illetve lehetséges enyhíteni valamivel hogy ne legyek annyira kába?
Anno elvitt anyám 13 14 körül lehettem.
Elváltak még elötte a szüleim (szokásos forgató könyv alkoholista agresszív apa tönkre teszi a családot esetenként kap eggyet az anyuka is)
Na de mind1 amiket elmondott anyám azok alapján egyböl adtak a zsebembe egy szatyor gyógyszert.
Rá is szoktam szépen xanax nem mindennapi használatba van csak néha eggyet beveszek ha úgy van.
Doki egyböl a legkézenfekvőbbet választotta adjunk neki gyógyszert azt jóvan az úgy.
Sokszor azt vettem észre mikor elmentem hozzá picit magam alatt voltam hogy lesem szarja a mondani valómat alig válaszolt valami a végén oda adtam neki a 10.000ft ot amennyi 1 "kezelés"
De lényegében semmit nem csinált.
Jó lenne tudni hogy kellenek e nekem ezek a szerek,tényleg beteg vagyok e
Vagy csak gyógyszer függő lettem mint valami drogos...?
Köszönöm a bíztató szavakat.
Ma már úgyérzem talán egy fokkal jobbam vagyok már a fejem sem volt olyan kába,még nem az igazi de ha már itt tartok nem állok neki újra szedni.
Neked mit írtak fel?Depresszióra valamit? Soha nem próbáltad elhagyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!