Rexetin 30 mg borzalmas mellekhatasikkal. Abbahagyjam?
Doki felemelte 20 mg rol 30 mg ra öngyilkossági gondolatok miatt.
Puffadpk hasfjas hányinger a mellekhatas. Érdemes abbqhagynom a gyógyszert? Orvost hívtam mondta nem ettől lehetnek a mellekhatasok.mondtm neki hogy de ettől vannak és abbahagyjam e. O nem javasolta de azt mondta felnőtt ember vagyok azt csinálok ahogy akarok.
Na most a puffadás elviselhetetlen. Mi a teendő?
26 éves fiú vagyok
"Orvost hívtam mondta nem ettől lehetnek a mellekhatasok.mondtm neki hogy de ettől vannak és abbahagyjam e. O nem javasolta"
Miért hívsz orvost, ha nem hiszel neki, szerinted te jobban diagnosztizálsz:
.
"26 éves fiú vagyok"
Ezek szerint a doki tényleg tévedett, amikor ezt mondta: "felnőtt ember vagyok"!
.
Ha ennyivel jobban diagnosztizálsz, mint a dokid, kár is rajta keresztül az amúgy is leterhelt egészségügyet abajgatnod!
Ha elviselhetetlenek a mellékhatások, akkor érdemes abbahagyni. Puffadás, hányinger nekem is volt, de ez még messze nem elviselhetetlen, és el is múlik 1-2 hét alatt.
Viszont kell másik gyógyszer, mert nulla gyógyszerrel meg az alap tünetek fognak fellángolni. És az öngyilok kellemetlenebb, mint a hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!