Lamolep (Lamotrigin) másnak is okozott gyomorpanaszt?
Figyelt kérdés
Pár hete szedem, fokozatosan emelve az adagot, és mostanában nem a legjobb az emésztésem.2019. dec. 26. 16:02
1/4 anonim válasza:
Szia! Én is azt kaptam bipoláris depresszióra. Szedtem kb egy fél évig, de nagyon rosszul voltam tőle, szédültem, gyenge voltam, remegtem, folyton hányingerem volt. Le is kellett állnom, vele mert, be is vonták, mint antipszihotikumot.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnálom:(,de köszönöm a válaszod,de amúgy én úgy tudtam, hogy ez antiepileptikum.
2019. dec. 27. 00:05
3/4 anonim válasza:
Dehogy vonták be, azt szedem. Nekem semmi mellékhatása sincs. Másrészt nem anipszichotikum!
4/4 anonim válasza:
Nekem nem voltak mellékhatásai. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!