Lamolep ( lamotrigin) szedésénél nagy baj, ha néha megiszok 2-3 sört?
Figyelt kérdés
Este veszem be,de előtte pár órával iszom a sört néha. Tapasztalatok érdekelnének akik ezt szedik.2019. júl. 28. 04:52
1/2 anonim válasza:
Másfél éve szedem. Néha többet is iszom, mint 3 sör, sőt, néha kb közvetlenül rá veszem be a gyógyszert, de sose lett még tőle bajom. Persze nem buzdítani akarlak, vagy azt mondani, hogy senkinél nem okozhat ez bajt, mert simán előfordulhat sajnos. Nekem nincs semmilyen rossz tapasztalatom viszont.
2/2 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj, én szoktam rá vodkázni (nem keveset:D) és soha nem volt semmi problémám. Persze én sem ajánlom ezt, csak gondoltam megosztom, hogy ha ettől nincs rosszullét, akkor pár sörtől sem lesz. De mindenkinek más a szervezete, óvatosan, lassan próbálgassátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!