Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez szimpla figyelmetlenség...

Ez szimpla figyelmetlenség vagy komolyabb? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval hallani hallom de talán nem fogom fel,mert mindig visszakérdezek kétszer és ha akkor sem hallom vagy értem akkor a fejemben visszajátszom és sikerül megértenem.Azthittem a fülemmel van a baj,de lehetséges hogy nem.Lehet ez szimpla figyelmetlenség?

2019. dec. 26. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Vagy csak túl sok mobilozás: ha közben mást olvasol (főleg, ha más nyelven), akkor sokkal nehezebben érted meg, amit neked mondanak.
2019. dec. 26. 15:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Elég sokat mobilozok,de például gyakorlatozás közben alig használom a telefonom.Ha úgy értetted hogy pillanatnyilag telefonozok-e aközben hogy beszélnek hozzám
2019. dec. 26. 16:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen gyakorlatozás? Mindenesetre ha mással vagy elfoglalva, másvalamire figyelsz, akkor szerintem természetes jelenség, hogy nem érted meg elsőre.
2019. dec. 26. 16:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Szakácsnak tanulok,egy étteremben gyakorlatozom
2019. dec. 26. 16:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Bocs, nem figyeltem. Mit mondtál? Mi is volt a kérdés?

Nem értettem, mert a telómat buzerálom.

2019. dec. 26. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát az nekem extra stressz, amikor főzésről van szó. :D

Egyszer fel kellett vágnom egy tortát, és közben megkérdezték, hogy hogyan csináltam. Ekkor vettem észre teljesen váratlanul, hogy abszolút képtelen voltam egyfelől a szeletelésre figyelni, meg hogy a szeleteket tányérokra rakjam, lehetőleg szépen, és közben visszaemlékezni rá, hogy hogy is volt a recept, milyen sorrendben, miből mennyit kellett felhasználni. :)

2019. dec. 26. 16:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó,hát lehetséges,hogy nálam is valami ilyesmi történik amikor nem tudom,hogy mit mondtak nekem.Ez megnyugtató ☺️
2019. dec. 26. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Figyelemzavaros frusztráció....
2019. dec. 26. 19:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó elgondolkodtató,igazából pár mondatot olvastam el mit is jelent ez az egész.És a fejemben tényleg csak úgy szálldosnak a gondolatok.Ez a része nagyon igaz nálam is.
2019. dec. 26. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!