Ez szimpla figyelmetlenség vagy komolyabb? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval hallani hallom de talán nem fogom fel,mert mindig visszakérdezek kétszer és ha akkor sem hallom vagy értem akkor a fejemben visszajátszom és sikerül megértenem.Azthittem a fülemmel van a baj,de lehetséges hogy nem.Lehet ez szimpla figyelmetlenség?2019. dec. 26. 14:52
1/9 anonim válasza:
Vagy csak túl sok mobilozás: ha közben mást olvasol (főleg, ha más nyelven), akkor sokkal nehezebben érted meg, amit neked mondanak.
2/9 A kérdező kommentje:
Elég sokat mobilozok,de például gyakorlatozás közben alig használom a telefonom.Ha úgy értetted hogy pillanatnyilag telefonozok-e aközben hogy beszélnek hozzám
2019. dec. 26. 16:21
3/9 anonim válasza:
Milyen gyakorlatozás? Mindenesetre ha mással vagy elfoglalva, másvalamire figyelsz, akkor szerintem természetes jelenség, hogy nem érted meg elsőre.
4/9 A kérdező kommentje:
Szakácsnak tanulok,egy étteremben gyakorlatozom
2019. dec. 26. 16:53
5/9 anonim válasza:
Bocs, nem figyeltem. Mit mondtál? Mi is volt a kérdés?
Nem értettem, mert a telómat buzerálom.
6/9 anonim válasza:
Hát az nekem extra stressz, amikor főzésről van szó. :D
Egyszer fel kellett vágnom egy tortát, és közben megkérdezték, hogy hogyan csináltam. Ekkor vettem észre teljesen váratlanul, hogy abszolút képtelen voltam egyfelől a szeletelésre figyelni, meg hogy a szeleteket tányérokra rakjam, lehetőleg szépen, és közben visszaemlékezni rá, hogy hogy is volt a recept, milyen sorrendben, miből mennyit kellett felhasználni. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó,hát lehetséges,hogy nálam is valami ilyesmi történik amikor nem tudom,hogy mit mondtak nekem.Ez megnyugtató ☺️
2019. dec. 26. 17:00
9/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó elgondolkodtató,igazából pár mondatot olvastam el mit is jelent ez az egész.És a fejemben tényleg csak úgy szálldosnak a gondolatok.Ez a része nagyon igaz nálam is.
2019. dec. 26. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!