Altatók erősségi sorrendjét valaki fel tudná sorolni, sorrendben a gyengébbtől az erősebbekig?
Figyelt kérdés
Kezdve a gyógynövényektől pl. Sedacur, Nervenpflegén át a gyógyszerekig pl. Xanax/Frontin, Rivotril(amik ugyan nem elsődlegesen altatók) Stilnox, Gerodorm, Dormikum... stb.2019. dec. 22. 11:27
11/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy Ön munkaképes lenne gyógyszer nélkül napi 1-3h szendergéssel, akár hónapokig, én nem. Remélem, ha ön orvos, akkor ettől függetlenül van annyi alázat önben, hogy felfogja, hogy nem csak rakás fos beteg van, hanem orvos is.
2019. dec. 22. 18:41
12/20 anonim válasza:
"Nem hinném, hogy orvos vagy."
Na ez a te bajod. Egy normális válaszadót egyből lehurrogsz. Semmi nem elég jó neked. Felteszel egy kérdést, és ha nem az a válasz, amit te is gondolsz, akkor az hülye. Ha olyan okos vagy, minek kérdezel?
13/20 A kérdező kommentje:
Esetleg ha elhangzott volna a megoldás is, nem csak személyeskedés, általánosítás mellett! "Ti betegek... " Lehet ez a norma/normális az orvosoktól. Mintha istenek lennének. Imádják, ha ki vagy szolgáltatva nekik. Gyógyszerészt többre tartok, kell fogorvos, sebész és kész, többi nulla. Lehet homeopata ORVOS lesz az igazi...haha
2019. dec. 22. 20:06
14/20 anonim válasza:
Hülyékkel nem szoktam vitatkozni. :-) Akkor menj homeopata "orvoshoz" kérdező. Mpndjuk a placebó még mindig lényegesen jobb, mint ráfüggeni a benzodiazepinekre. Persze továbbra is az a véleményem, hogy egyszerűbb bevenni a bogyót, mint megvizsgálni, hogy hol a probléma az alváshigiéniában, esetleg megvizsgálni van-e organikus ok, netán elmenni egy alváslaborba.
Ó és megnézném a kis pofikádat amikor a sebész közli, hogy altatás és érzéstelenítés nélkül leszel műtve... Mert szerinted az anesztes felesleges. :-D
15/20 A kérdező kommentje:
Jó, hogy bevallod itt szadista hajlamaidat szívem, csókollak!
2019. dec. 23. 12:24
16/20 anonim válasza:
Annyira szeretem amikor olyanok ugatnak le valakit akiknek gőzük sincs milyen nem aludni. Napokig, hetekig, hónapokig. Létezni, teljesíteni mondjuk 3-4 órai alvással, azt is több részletben. Kioktatni valakit, aki esetleg emiatt már fordult orvoshoz, de onnan egy altató recepttel távozott. Nos mindenkinek aki magas lóról beszél kívánok egy hét nem alvást!!! Kérdezőnek...minden ember másképpen reagál mindenre, legyen az gyógynövény vagy altató. Nálam a gyógynövények nem jöttek be, ahogy bizonyos altatók sem. A gerodorm ami nekem a leghatásosabb, a hozzászokás miatti félelmem csak heti egyszer engedélyezi bevennem. Nem könnyű....
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves előző. Hónapokig nem véletlenül írnak ki az embernek altatókat! Természetesen alvás vizsgálaton is voltam, laboron is. És csak remélhetőleg el fog múlni. 11es tsh, stb. Gerodorm van kiírva következő 30 napra. Antidepresszáns rontott az alvás minőségén. Gondolom egyszerűbb bevenni tablettát, mint munkanélkülivé válni. Elnézést, ha nem istenítek feltétlenül valakit azért mert orvos. Nekik is vannak korlátaik. 30 éves vagyok, nem öreg nyugdíjas. Az, hogy a gyógyszer nem megoldás... Orvosok legális drogdílerek és vágni tudnak vagy varázsolni homeopátiával valaki meg empátiával sem. :) természetesen mindig kísérletezek 2 napot, hátha spontán elmúlik(ha időm engedi) amúgy gyereknek ki ad enni...
2019. dec. 23. 16:39
18/20 A kérdező kommentje:
Boccs, ha másért, nem csak magamét vagyok felelős. És tényleg igaza van az gonosz orvosnak aki megjegyzi, hogy téli szünet van, mert valóban aki bajban van, nem a legjobb idő. Még privát vizsgálatok sincsenek.
2019. dec. 23. 16:43
19/20 anonim válasza:
Szia! Vegul bevalt neked valami? Es ha igen, melyik?
20/20 A kérdező kommentje:
2hét kemény szenvedés(már a ricsaj is fájdalmat okoz) és 3 hónap kínlódás után helyrejön magától, ha szerencsés vagy.
jún. 13. 21:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!