Mitől vagyok ennyire agresszív?
Olyan semmilyen dolgokon tudok felrobbanni mint pl vidd ki a szemetet. Úgy odavágtam a kukát az aszfalthoz, hogy kitört a kereke a kukának.
Ha megkérnek valamire, ha elkezdenek magyarázni mit és hogyan kell csinálni amikor egyértelmű egyszerűen olyan haragra gerjedek, nem tudok mit kezdeni magammal...
Ilyenkor megpróbálok megnyugodni, de ha nem megy kimegyek a kertbe egy baltával és amit érek azt szétverem. Legutóbb a papucsomat vertem szét az ajtón darabokra. Összetörtem a telefonom, laptopom, tabletem. Kést átszúrtam egy fatámlás széken, szekrényemet összerugdostam.
Nagyon fura érzés. Egyik percben minden király aztán pl valaki azt mondja : legközelebb jobban figyelj oda.
És ennyi volt. Robbanok. Legutóbb 1centin múlt ne vágjak arcon valakit. Már emeltem volna a kezem, de megálltam...
Valaki help? Mitől lehet ez?
Sok mindentől. Én a sajátomat írom le, mert az pontosan passzol arra, miről te írsz: totális idegkimerültség.
Ezen felül ezer más oka lehet nálad.
Megnézium hiány?
De mi lenne ha fél keresnéd a háziorvosi, esetleg egy pszichológust? Őt szerintem jobban értenek ehhez.
Magnézium-hiánytól senki sem lesz ennyire agresszív.
Kiégés, idegkimerültség, gyász, traumafeldolgozás - azoknak vannak ilyen tüneteik. És kettes, hidd el, kiválóan értek hozzá.
Köszi a válaszokat. Heti 4x edzek. Van, hogy egy nap 2x is ha nagyon kihoznak a sodromból. Normálisan táplálkozom, nincs semmilyen hiányom. Csak valamiért kattos az agyam ezek szerint.:)
22F vagyok amugy, ha ez számít valamit. Mindig hirtelenharagú voltam, de egyre durvábban az évek múlásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!