Agresszív gondolatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok 23 éves fiú vagyok nagyon sok éven át voltak/vannak agresszív gondolatok például hogy késztetést éreztem hogy leszúrjam az egyik családtagomat vagy hogy bántsam a kutyát és volt hogy 10 percig tartott de olyan is van hogy a gondolat pár másodpercig van utána egy darabig nincs semmi utána megint vajon mitől lehet érdemes orvoshoz fordulni? Köszönöm előre is a válaszokat!#Agresszív gondolat
2019. szept. 27. 00:07
1/4 anonim válasza:
Szoktál videojátékozni? Valaki amiatt válik ilyenné, egyébként meg nagyon hajlamfüggő az egész
2/4 anonim válasza:
Ezek után érzel szorongást vagy bűntudatod? Mert akkor fennáll a kényszerbetegség gyanúja.
3/4 A kérdező kommentje:
Csak néha videojátékozom szoktam szorongani a gondolatok miatt és sokszor mosok kezet is de néha már unom a sok kézmosást és egy kilincs meg fogása után nem mosom meg mindig ha rá unok de olykor meg muszály meg mosnom már gondoltam hogy meg ölöm magam csak ne bántsak senkit nem merrem ithol elmondani
2019. szept. 27. 12:07
4/4 A kérdező kommentje:
De ezek a tünetek nem vesznek el 1 órát akkor nem lehetek kényszerbeteg?
2019. szept. 27. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!