Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám ellenőrizni? (lent)

Hogyan tudnám ellenőrizni? (lent)

Figyelt kérdés
A barátom 23 éves és amfetaminfüggő. Megmondtam neki, hogy választania kell, vagy én, vagy a kábítószer. Azt mondta én sokkal fontosabb vagyok neki és leáll a speeddel, csak akkor legyek mellette végig. Azt hiszem, komolyan gondolja, azt mondta ha kell ellenőrizhetem minden nap hogy tiszta-e. De én nem tudom hogyan lehetném ezt meg. MIk a jelei ha valaki speedezett? Azt már megfigyeltem hogy olyankor pörög, folyamatosan és gyorsan beszél, izzad és tágak a pupillái. De valami egyértelműbb? Valami amivel tényleg le tudom ellenőrizni? Légyszíves normális válaszokat, ez nagyon komoly és lelileg kikészít engem is.
2010. júl. 20. 11:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A drogteszt 9.000 Ft körül volt 2 éve.
2010. júl. 21. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!