Ti is szorongtok már az iskolai/munkahelyi kötelező ajándékozások miatt?
Nem szorongtam. Az első pár ilyen momentumot még tűkön ülve vártam, de a rengeteg csalódás után már csak bosszúság volt.
Tévedés ne essék, én IMÁDOK megajándékozni másokat. Még akikkel alig beszéltem, azoknak is olyan ajándékokat rittyentettem, hogy csak lestek. Engem ez valamiért örömmel töltött el, azon voltam, hogy az illető tényleg örüljön.
De aztán rá kellett jönnöm, hogy erről nem mindenki vélekedik így. Ugyanis akik engem húztak, általában mindig kiszúrták a szemem a legócskább csokoládéval (amit egyébként NEM IS EHETEK, - legalább ezt fognák fel rólam) azzal a kísérő mondattal, hogy “Nem nagyon ismernek”. De kaptam ezeknél sokkal megalázóbb és megkérdőjelezhetőbb ajándékokat is. Volt arra is példa, hogy a kedves illető egy látványosan nagy karton dobozban... kiszúrta a szemem 2 db Mozart golyóval és egy ronda, giccses, látványosan olcsó MÉCSESSEL, míg másik két embernek a szemem előtt nyújtotta át a két kics*szett nagy grincsfát. 🥶
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!