Panikbetegségben szenvedek pár éve, eddig frontint és xanaxot szedtem, de egyik sem vált be. Ma elkezdtem Rivotrilt szedni, de nagyon szorognok tőle és nem érzem magam jól. Esetleg ez lehet azért, mert most kezdtem el szedni?
A frontin és a xanax ugyanaz.
A Rivotril jobb pánikbetegségre, de egy kis pszichoterápia sem ártana, ha eddig nem volt.
Voltam már pszichoterápián, egy ideig utána jól voltam, aztán megint visszaestem.
Este bevettem a rivotrilt, (ma kezdtem) és 2-3 óra elteltével erős szorongás, halálfélelem jött rám.
Most jobban vagyok.
Ezért is kérdeztem, hogy esetleg a gyógyszer mellékhatása okozta a rosszullétemet.?
Nem szedem tovább a rivot, mert bevettem és nagyon rosszul lettem tőle.
A xanaxot szedem eredetileg, de arról is le szeretnék jönni, mert utálok gyógyszert szedni.
A Rivotril nem jobb pánikbetegségre, az inkább sima szorongásra javallott.
Mivel az alprazolám (xanax, frontin) gyorsabban hat. Valamiért tévhit Magyarországon hogy a klonazepám (rivotril) durvább, pedig csak másra alkalmasabb
9#
Persze, meditálás mindig jót tesz. De gyógyszert az esetek nagy részében nem fog tudni helyettesíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!