Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Panikbetegségben szenvedek...

Panikbetegségben szenvedek pár éve, eddig frontint és xanaxot szedtem, de egyik sem vált be. Ma elkezdtem Rivotrilt szedni, de nagyon szorognok tőle és nem érzem magam jól. Esetleg ez lehet azért, mert most kezdtem el szedni?

Figyelt kérdés
2019. dec. 5. 22:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A frontin és a xanax ugyanaz.

A Rivotril jobb pánikbetegségre, de egy kis pszichoterápia sem ártana, ha eddig nem volt.

2019. dec. 5. 23:20
 2/13 A kérdező kommentje:

Voltam már pszichoterápián, egy ideig utána jól voltam, aztán megint visszaestem.

Este bevettem a rivotrilt, (ma kezdtem) és 2-3 óra elteltével erős szorongás, halálfélelem jött rám.

Most jobban vagyok.

Ezért is kérdeztem, hogy esetleg a gyógyszer mellékhatása okozta a rosszullétemet.?

2019. dec. 5. 23:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Okozhat, de pánikbetegségre inkább megpróbálkoznék egy antidepi kúrával. Nálam bevált (Escitil). Persze mellé kell a sport és egy jó klinikai szakpszichológus.
2019. dec. 6. 09:14
 4/13 gublug ***** válasza:
0%
Mi lenne ha magad dolgoznál a saját problémádon, és nem mástól várnál segítséget? Egész életedben gyógyszeren akarsz élni, ahelyett, hogy magadba néznél és megértenéd a tünet igazi okát?
2019. dec. 6. 12:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyik sem jó erre. Egy normális pszichiáter Escitilt ír föl.
2019. dec. 6. 15:41
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem szedem tovább a rivot, mert bevettem és nagyon rosszul lettem tőle.

A xanaxot szedem eredetileg, de arról is le szeretnék jönni, mert utálok gyógyszert szedni.

2019. dec. 6. 18:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Erre antidepresszánst kell szedni.
2019. dec. 6. 20:34
 8/13 anonim ***** válasza:

A Rivotril nem jobb pánikbetegségre, az inkább sima szorongásra javallott.

Mivel az alprazolám (xanax, frontin) gyorsabban hat. Valamiért tévhit Magyarországon hogy a klonazepám (rivotril) durvább, pedig csak másra alkalmasabb

2019. dec. 6. 20:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Figyu! javaslom neked, hogy kezdj el meditálni, jógázni és meglátod, hogy teljesen átalakulsz. Javaslom a Transzcendens meditációt.
2019. dec. 8. 19:52
 10/13 anonim ***** válasza:

9#

Persze, meditálás mindig jót tesz. De gyógyszert az esetek nagy részében nem fog tudni helyettesíteni

2019. dec. 8. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!