Lelkisegély vonalat hogy adhatnak oda sík részeg "segítő" embernek, hogy vegye fel?
Ezt 116 123 számot ne hívja senki. Felnőtt lelkisegély. Többször hívtam őket, legutóbb ma, előtte egy hónapja.
Arra jó, hogy felcsesszék az idegeidet. Megvertek azután hívtam fel, akkor is, meg most is... Úristen. Semmit nem ér, meg sem hallgatnak. Elkezdett egy öreg nő velem kiabálni, utánozni, kigúnyolni. Szeritnem ittas is volt, szószerint szórakozott, meg üvöltözött velem, hogy "kislányom most azért hívtál hogy pátyolgassam a kocsi lelkedet", gúnyolódott, vicc oldalon nem tesznek így. Flegmázott, be volt rúgva az biztos. Meg azt mondta adjam oda apámnak a telefont. Mondom mi van... Ganélyrészeg embereknek nem kellene odaadni ezt. 3-szor megkérdezre ugyanazt, fel sem fogta a választ, azért így kérdezte "melyik iskolába jár" válaszoltam és megkérdezte még 3-szor. Gúnyosan utánozta a szavaimat, pedig én kedves voltam. Izt szóltam neki, hogy maga viccel? Utánozott, ordibált és kinyomta a teelfont
Azonnal vissza akartam hívni,elmondtam, mi volt, más vette fel. Ő nem tudja....
Meg mondjuk 1 hónapja jobb volt, de az meg nem hitt nekem és unalmában 5 percig bele sem szólt... De legalább nem ordibált nekem.
Igen utolsó, ez baromi veszélyes. Nekem is nulla kedves szó, kiabált velem és én nyugodjak meg. Annyit sem, hogy sajnálom, flegmázott, meg folyton ugyanazt megkérdezte 4-szer.
Neked legalább adott "tanácsot". Még ha a lehető leghülyébbet is. De simán, akinél valóban rezeg a léc, ezek csak lölnel rajta és kicsinálják.
Ha bántás, kikészítés, ordibálás, részeg hadoválás kell, hazamegyek apámhoz. Ez az ittas nő, meg őrjöngött, hogy adjam oda apámat, majd megkérdezi tőle...
Ezt bírom én mindig:
A tegnapi napon az Óbudai Egyetem egyik hallgatója öngyilkos lett.
Borzasztó tragédia ez és őszinte részvétünk az egész családnak és barátoknak.
Bár minden nap megpróbáljuk, szeretnénk most más formában felhívni a figyelmeteket rá, hogy soha semmilyen eredmény nem ér ennyit. Legyen szó egy rosszul sikerült ZH-ról, vizsgáról, vagy akár eltanácsolásról, az egyetemi lét legnehezebb pillanatai ellenére is megy tovább az élet.
Vigyázzatok magatokra és egymásra!
"Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot!"
Mindegyik cikk végére idebiggyesztik, aztná a krízsihelyzetben levőkkel mit csinálnak?? Ugyanebben a helyzetben voltam, felhívtam őket, konkrétan bunkók voltak, meg minek hívj om őket, meg oldjam meg magam, mert kis egyetemista vagyok... Ja csak kicsinálnak otthon, gondolkodtam ezen én is....
Mindegyik cikk alatt ott van. Úgy odaírnék egy kamu fiókról, hogy ez csak arra jó ó, hogy adjanak mégegy löketet, valóban.
Akkor itt el is dőlt, hogy valaha felhívom-e őket
Egy hónapja szinte minden nap tartottam már ott, hogy mar muszáj felhivnom a számot, de úgy néz ki mégiscsak megyek egyből egy pszichológushoz
Ez hihetetlenül hangzik, csak azt nem értem akkor miért reklámozzák ennyire magukat, aki odáig eljut, hogy felhív egy ilyen számot nyilván a pokolban érzi magát, egy ilyen “segítő” engem csak méginkább kikészítene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!