Miért nem használ az antidepresszáns?
Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta hogy azért kell szednem ilyen gyógyszert, mert az agyamban kémiai elváltozások vannak. De én nem érzem hogy a gyógyszer használna. Én nem csak úgy magamtól lettem depressziós, hanem az életben értek csalódások.2019. nov. 23. 11:23
1/4 anonim válasza:
Mindenki így van vele. Szedd a gyógyszered
2/4 anonim válasza:
Mit szedsz és mióta? Nekem azt mondta az orvosom hogy szorongásra 2-3 hét míg hat. A depresszióra pedig hónapok után kezd el hatni.
3/4 anonim válasza:
Mi a tünet, amire felirattad?
Te vagy a döntnök, nem az orvos...
4/4 anonim válasza:
Az emberi szervezet nagyon bonyolult. Nem egy gép,hogy itt meghúzom a csavart és ott beolajozom a fogaskereket. A genetika mellett az a lélek, psziché is befolyásolja a működését. Sajnálom, hogy rossz dolgok történtek veled. Ezek miatt megváltoztak az agyadban a molekulák. A gyógyszerek segítenek, hogy ez a kémia egyensúly visszaálljon és jól érezhesd magad.
Viszont nem 1-2 bogyótól javul meg a rendszer, nem egyik napról a másikra, hanem szedni kell hosszabb ideig. Az orvos segít megtalálni a jó gyógyszert és beállítani az adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!