Kinek mennyi idő alatt hatott az antidepresszáns? Milyen mellékhatások voltak és meddig?
Sosem hatott pozitív módon egyik sem, pedig jópárat kipróbáltattak velem. Hónapokig kísérletezett rajtam a pszichiáter, mire végre meguntam. Az állandó álmosságérzet elviselhetetlen, hogy naponta 14 órát aludna az ember. Ez nem élet. A hidegrázás, végtaggörcsök, szexuális zavarok, hangulatingadozások, szédelgések ugyanez. Minek szedjek valamit, ami ennyi gondot okoz?
Annyira rosszak voltak a tapasztalataim, hogy inkább otthagytam az egészet és elkezdtem változtatni a gondolkodásmódomon. Ha ez az álomkóros szenvedés az alternatíva, inkább nem kérek belőle.
Hülye voltam mert azt hittem, majd a bogyók helyrehozzák az életem. Dehogy hozzák, inkább csak azt hiszi az ember, hogy akkor nem kell megoldani a gondokat. De meg kell, csak a bogyók mellett még sokkal nehezebb és ha mások tudják hogy szedsz valamit, még elmebetegnek is tartanak, amitől még jobban befordulsz.
Neki kell menni a problémáknak és sorban megoldani őket. Nem leszedálni magad.
Sajnos a gyógyszeripar találta ki hogy
Erre a betegségre legyen gyógyszer
De ezek nem azok csak mérgek
Nézd meg a videót a YouTube on
A pszhiatria igazi arca címmel
Hosszú de megéri én is szedtem
De már nem hiszek benne
Jobbulást gyógyszer nélkül
12.52es vagyok.
Masfel eve szedem, fel szem Escitilt szedek, plusz melle 0,25mg Xanaxot. Nekem kb az elso par nap volt rossz, bar mondhatni, hogy az elso masfel het, mert elkezdtem szedni 3-4 napig negyed szemet, utana emeltem fel szemre orvosi utasitasra, szoval lehet hozzaszoktam volna hamarabb, de addigra emelve lett az adag. Felerosodott a szorongas, azt ereztem, hogy nagyon nagy baj van, de nem tudtam megmondani, hogy micsoda. Sokat segitett itt is a figyelem elterelese, panikrohamom nem volt mar ekkor sem. Utana eltuntek ezek a kezdetleges rosszulletek, jott a libido-problema egymagaban es kb 2-3 honap mulva kezdtem erezni a jotekony hatasat, a libidom is helyreallt. Visszatert a jokedvem, volt kedvem koran kelni, minel kevesebbet aludni, tevekenykedni, elmaszkalni. Igazabol kicsit kezdtem depisse valni a panik miatt, elegge bezarkoztam es nyaldostam a sebeimet, azert dontottem a gyogyszer mellett, hogy ne essek bele megjobban a sajat godrombe. Azota ezek a hatasok termeszetesen csokkentek, de rossz visszagondolni, hogy a gyogyszer elott alig vartam, hogy vege legyen a napnak, aludhassak, fekudhessek. 22 eves lany vagyok.
*A felreertesek elkerulese vegett...
Az elso 1-2 hetben voltak eros kellemetlen mellekhatasaim, az ezt koveto 2-3 honapban nem volt semmilyen, mintha nem is szednem, se kitoroen jol nem voltam, se nagyon rosszul, es ezutan kezdte kifejteni a hatasat, 2-3 honap mulva kezdtem el javulnk, viszont ott meglepoen gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!