Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszáns bevétele után...

Antidepresszáns bevétele után mikor jelentkezik mellékhatás?

Figyelt kérdés
Ma reggel vettem be az első szemet. Mikor várható mellékhatás? Ha jelentkezik akkor már ma is, vagy csak napok múlva?

2019. nov. 17. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem törvényszerű a mellékhatás.
2019. nov. 17. 16:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Jelentkezett, kicsit erősített a meglévő tüneteken, de nem vészes. Arra lennék kíváncsi, hogy ez holnap, holnap utáb még rosszabbodhat vagy ennyi marad?
2019. nov. 17. 18:50
 3/5 Balogh Zsozsó ***** válasza:
Szia. Nekem szinte pár óra múlva jelentkezett. Este vettem be de már éjjel rosszul voltam, másnap nem is tudtam bemenni dolgozni, annyira hányingerem volt, és szédültem, nagyon felerősödtek a betegségem tünetei.
2019. nov. 18. 08:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Szia. Nálam is ez a helyzet, dolgozni azért el jöttem. Nálad mikor kezdtek múlni a mellékhatások?
2019. nov. 18. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:
A kezdeti kellemetlen mellékhatások nálam 1-3 órán belül már jelentkeztek. Hányás, hányinger, izomfeszülés, álmatlanság, felerősödött szorongás. Ezt ki kell bírni, el fog múlni.
2020. márc. 2. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!