Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi okozhatja a forgó jellegű...

Mi okozhatja a forgó jellegű szédülést?

Figyelt kérdés

Egy éve elkaptam egy elég súlyos vírust amitől hánytam, ment a hasam és ami a legrosszabb forgo jellegű szédülésem volt.

Ez azóta is előjön néha. Okozhatja még mindig a vírus?

Van valakinek ötlete?

Már mindenféle kivizsgáláson voltam és nem találtak semmit...

2010. júl. 18. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy a hőség miatt szédülsz néha?Vagy több folyadékot kéne fogyasztanod!A régi vírustól nem hinném,hogy most már lehetne,hiszen azt kezelték,elmúlt,ennyi.Esetleg még valami idegrendszeri dolog is lehet az okozó.Nincs sok stressz,depi,ilyesmi mostanában?
2010. júl. 18. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak pár tipp: arcüreggyulladás, középfülgyulladás , esetleg agyi keringési zavar. ezekre vizsgáltak?
2010. júl. 19. 10:27
 3/3 anonim ***** válasza:
A fülben van az egyensúlyozó szerv (sjana nemtom pontosan a nevét). Ebben vannak a tömlőcskék és a zsákocskák,bennük szőrszálak,mészkristályok, és köztük valamiylen kocsonyás anyag. Ha ide bekerül valami, az is szokott forgó jellegű szédülést okozni, bocsánat hogy nem volt túl tudományos a válaszom,sajna régen tanultam. Fül orr gégészetet látogasd meg először
2010. júl. 19. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!