Mi okozhatja a forgó jellegű szédülést?
Figyelt kérdés
Egy éve elkaptam egy elég súlyos vírust amitől hánytam, ment a hasam és ami a legrosszabb forgo jellegű szédülésem volt.
Ez azóta is előjön néha. Okozhatja még mindig a vírus?
Van valakinek ötlete?
Már mindenféle kivizsgáláson voltam és nem találtak semmit...
2010. júl. 18. 17:48
1/3 anonim válasza:
Nem lehet,hogy a hőség miatt szédülsz néha?Vagy több folyadékot kéne fogyasztanod!A régi vírustól nem hinném,hogy most már lehetne,hiszen azt kezelték,elmúlt,ennyi.Esetleg még valami idegrendszeri dolog is lehet az okozó.Nincs sok stressz,depi,ilyesmi mostanában?
2/3 anonim válasza:
Csak pár tipp: arcüreggyulladás, középfülgyulladás , esetleg agyi keringési zavar. ezekre vizsgáltak?
3/3 anonim válasza:
A fülben van az egyensúlyozó szerv (sjana nemtom pontosan a nevét). Ebben vannak a tömlőcskék és a zsákocskák,bennük szőrszálak,mészkristályok, és köztük valamiylen kocsonyás anyag. Ha ide bekerül valami, az is szokott forgó jellegű szédülést okozni, bocsánat hogy nem volt túl tudományos a válaszom,sajna régen tanultam. Fül orr gégészetet látogasd meg először
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!