Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi okozhatja a szédülést?

Mi okozhatja a szédülést?

Figyelt kérdés

És mit lehet ellene tenni? (ez a legfontosabb)

Nem szoktam szédülni általában, csak ma reggel felkeltem és szédülök.. Tök sz@r.

2011. júl. 24. 09:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet vas hiány.Próbálj meg vas tablettát bevenni.A pezsgőtablettát lehet kapni ,ha városi vagy,a marketben
2011. júl. 24. 09:25
 2/9 Mr23 ***** válasza:
de okozhatja alacsony vérnyomás is (ennek a mozgás lehet ellen szere)vagy okozhatja alvás közbeni hypoxia (azaz oxigénhiány ez majd elmúlik) esetleg valami lappangó betegség... ha nem múlik el akkor menj orvoshoz mindenképpen
2011. júl. 24. 09:31
 3/9 anonim ***** válasza:
A Magneb6 nagyon jó rá!!! Én is azt szedem rá, én pánikbetegség miatt szédülök!!!
2011. júl. 24. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
A szédülésen kívül van még valami más tüneted?
2011. júl. 24. 10:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem, nincs más csak szédülök, de már egyre kevésbé. Remélem elmúlik.
2011. júl. 24. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Vashiányod van, de lehetséges hogy leesett a vércukrod.
2011. júl. 24. 11:21
 7/9 A kérdező kommentje:
igen, az biztos van. szerintem vérszegény is vagyok, anyum mondta hogy nagy rá az esély mert nem eszek zöldséget egyáltalán meg egész nap a szobámban ülök és nem mozgok. de amúgy már nem szédülök és máskor nem is volt ilyen :)
2011. júl. 24. 13:39
 8/9 Alex Mészáros ***** válasza:
Reggelente lassan kelj fel az ágyból ne hirtelen mozdulattal mert a szervezetedben a vérkeringés ilyenkor még lassabb.Norm. vérnyomás 120/80. Esetleg mérjed különböző napszakokban. Hány éves vagy?
2011. júl. 25. 21:29
 9/9 A kérdező kommentje:

16(/L)

Amúgy nem nagyon értek hozzá, hogy kell mérni? :$

2011. júl. 25. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!