Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi okozhatja az régóta tartó...

Mi okozhatja az régóta tartó szédülést és kar zsibbadást?

Figyelt kérdés
Már voltam mindenhol, eleinte a fejfájásom miatt, de azt mondták, csak a stressz. A szédülésem állandósult és már 1 hete a jobb karom állandóan elgyengül. Olyan, mintha nem lenne benne vér és olyan erőtlen. Mindig csak a jobb karommal van ez, az ideggyógyásznak elmondtam, ő pedig annyival hazaküldött, hogy csak beképzelem. Már éjszakánként arra ébredek, hogy nem érzem a karomat, de az orvos konkrétan le sem sz*rt. Már tök kivagyok, mert állandó rosszullétek jönnek rám. Ha a bal oldalon zsibbadna, talán lehetne a szívem, de azzal eleve nincs gond és a jobb oldal nem tudom, miért ilyen. A fejem bal oldalon fáj, balra szédülök és a jobb oldali karom zsibbad, ez mitől lehet? Vérnyomásom rendben, sőt minden rendben van, egyedül a CT-n mondták, hogy bal oldalon alacsony a sűrűség az agyamnál, de gyógyszert sem kaptam rá, mert mondták, hogy nem vészes.
2010. jan. 20. 11:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Röntgenen voltál? Csigolyakopás, meszesedés, elcsúszás okozhat ilyesmit.
2010. jan. 20. 12:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Hasonló volt az én esetem is. A Neorológus Betagen gyógyszert írt fel, de azt a háziorvos is felírhatja, miért nem beszélsz a háziorvosoddal. A zsibbadásom pedig a szorongásból eredő pánikbetegségemre utalt.(Pszithiáter írta) Arra is kaptam Citapram gyógyszert. A Betagentől rendeződött a szédülésem, kb 2 hónap kellett hozzá hogy elmúlt. Ne hagyd annyiban!
2010. jan. 20. 12:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak igaza van,porckorong-betegség,csigolya-kopás okozhat ilyen tüneteket!A porckopás javarészt a stressztől alakul ki,mert ilyenkor természetellenes,merev a testtartásunk,a nyakunkat is behúzva tartjuk kissé,amit mi észre sem veszünk!Sajnos a stressz sok rossz kiindulópontja!!!A tüneteid hátterében állhat pánikbetegség is.
2010. jan. 20. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!