Nervenpflege csak nekem nem hat?
Figyelt kérdés
Tizenegy éves korom óta nem tudok aludni és gyakran vagyok nyugtalan. Az utóbbi időben már nagyon megelégeltem ezt a dolgot és elkezdtem keresgélni a homeopátiás cuccok között. Vettem ezt a Nervenpflege-t pár hete. Ötösével szedem és semmi hatása. Csak még idegesebb lettem tőle.
Valakinek valami (értelmes) tipp?
17f
2019. nov. 7. 14:23
1/7 anonim válasza:
Ezek a homeopátiás cuccok csak humbukok,borzaszótan csekély mennyiségű "hatóanyag" van bennük,olyan mintha egy óceánban elszórnál pár gramm sót. A gyógyszer pedig nem javallott,idővel csak tönkretesz,jóval többet árt,mint amennyit használ. Jobban mondva csak azt hiszed,hogy használ,mert azt nem lehet pozitív tulajdonságnak tekinteni,hogy leszedál. Gyógyszert csak pszichoterápia mellett,esetleg...
2/7 anonim válasza:
Gondolod ha egy gyógynövényes tabletta nem hatott akkor majd egy humbug homeopátiás fog?
3/7 A kérdező kommentje:
Szövegértés..
2019. nov. 9. 08:06
4/7 anonim válasza:
Ja....hogy az állandó kioktatás viszi el az álmod....no ezen változtass! És fog menni a szundi.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell ez a rosszindulat. Nem kioktatásból írtam egyáltalán, viszont örülnék, ha valaki tényleg a kérdésre vonatkozóan válaszolna végre.
2019. nov. 9. 11:35
6/7 anonim válasza:
Nervenpflegenek mi köze a homeopatiahoz? Ez gyógynövénykivonatok, pl orbáncfű, citromfű, komló, stb. Ha ez nem hat akkor recept nélküli macskagyöker kivonatú GYÓGYSZER sem fog, pl. Valeriana
7/7 Krosszarcu válasza:
Nekem a Zolsana erős altató hat, csak rászoktam és sav refluxos lettem mivel ennek izomlazító hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!