Félek elmondani a pszichológusnak a szüleimhez fűződő kapcsolatom. Mit tegyek?
Egyke gyerek vagyok. A szüleim azt mondják mindent megadtak nekem mindent, de én ezt nem így érzem. Gondolkodtam az elköltözésen, de azt mondták úgy se tudnék egyedül megélni, meg azt is ha elmennék többet nem költözhetnék haza ha valami bajom lenne. Nincs barátom. Szerintük jobb, ha otthon maradok, mert nem vagyok önálló. Ha vesznek nekem valamit azt nem önzetlenül teszik, hanem utána felhánytorgatják. Pedig nem is kértem hogy vegyék meg.
Nem tudom hogy emiatt lehet-e önbizalom hiányom, de abban szenvedek. Járok ezzel pszichológushoz, de még neki se mondtam semmit a szüleimről. l/24
Mitől félsz? Nem mondhatja el senkinek. Kigúnyolni se fog. És valószínűleg találkozott már hasonló esettel. Elhiszem, hogy rossz róla beszélni, de anélkül nem nagyon fog tudni segíteni.
És igen, simán lehet emiatt önbizalomhiányod, ha évek óta így bánnak veled. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!