Lehetséges, hogy egy ember idegállapotát így befolyásolja egy másik ember? (story lent)
A volt csajom akivel azóta is nagyon jóban vagyok megismerkedett egy gyerekkel kb 4hónapja. Én a gyereket ismerem mivel egy suliba járunk. Nemtúl normális a gyerek ráádásul nagyképü. Aztan mikor mesélt róla nekem a volt barátnöm mondtam neki, hogy NE. Aztán 1-2 héttel kesöbb belátta, hogy igazam volt. Szakított a sráccal de a gyerek folyamatosan telefonon keresztül zaklatta és fenyegette öt, hogy megveretteti a haverjaival ha nem jár vele.(Tudom kissé furán hangzik ez a mondat de ez így van)
Aztán kb 2-3hétig nem jelentkezik majd ír egy olyan SMS -t az volt b.nömnek, hogy idézem: "Nem tudok élni nélküled"
De addigra már a csaj megutálta öt erre meg most nemrég a gyerek annya elmegy a csajhoz és könyörög neki hogy járjon a fiával, mert pszihológushoz kell vinnie.
Ez most komoly, hogy valaki ennyire megkergüljön vagy csak szimulál a gyerek?
Írhattok tapasztalatokat is.
Szánalomból, örökös irgalomból, könyörületből nem lehet tartós kapcsolatban maradni senkivel.
Zsarolás, hiszti árán kiharcolva egyik fél részéről sem egészséges.
tegnap 20:36
Ne gondold, hogy zsarolásból vagy hisztiből nem születhet tartós kapcsolat.
Két elmebeteg kell hozzá, akik összeillenek, mint ahogy a kulcs a zárba illik. Sok ilyen beteges kapcsolat van.
Az igazság az, hogy egy egészséges ember messziről elkerüli azt, aki olyan, mint a kérdésben bemutatott személy. Ahhoz már a nő oldalán is kell valami abnormalitásnak lennie, hogy vonzódjon valakihez - saját érdekeivel szemben is - aki normális ember számára inkább félelmetes és visszataszító. De ha a nőnek megvan a "megfelelő" személyiségzavara, akkor vonzalmat érezhet a fickó iránt és folyamatos összeveszésekkel és állandó panaszkodással meg nagy "jelenetekkel", de együtt maradhatnak. A történet vége néha tragikus.
Nemis vártam már kommentokat...
mostmár csak megerösödött bennem a hit, hogy ebböl semmi jó nem fog kisülni.
Ráadásul a gyerek hirtelen megváltozott és "normális" lett (a csaj elmondása szerint)
Nekem ez már sok... ezt nemtudom megemészteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!