Egyszer az élet császárának érzem magam, egy nagymenőnek, máskor egy senkinek?
Tudatmódosítót soha nem fogyasztottam! Egyik nap úgy kelek fel, hogy egy sikeres, menő, mindent elérő ember vagyok, aki az üzleti életben nemzetközileg is képes befutni. Máskor úgy ébredek, hogy az utcai hajléktalan is különb valaki nálam és nekem is az utcán lenne a helyem mert annyira iq light vagyok.
Ilyenkor a viselkedésem a másokkal folytatott kommunikációra is kihat. Amikor “császár” vagyok, akkor magabiztosan, menőn, ellentmondást nem tűrve beszélek másokkal, amikor “csöves” akkor meghunyászkodok, benyalok, nem szólok vissza.
Milyen betegség ez és ki lehet gyógyulni belőle? Attól félek hogy a “csöves” dolog fog megmaradni ha elkezdenek kezelni és lúzer maradok örökre.
Bipoláris zavar maybe.
"Attól félek hogy a “csöves” dolog fog megmaradni ha elkezdenek kezelni és lúzer maradok örökre."
Ebben nem tudom mi a logika.
Nekem is mindig azzal jöttek 15-16 évesen, hogy majd kinövöm a 'tinihisztit'.
22 éves vagyok, borderline személyiségzavaros, kényszer és pánikbeteg.
Ha a kinövős duma helyett legalább egy szakember (merthogy sok volt) komolyan vett volna, talán nem húzódtak volna végletekig a kóros tüneteim.
Most meg cseszhetem a fiatal felnőttkoromat azzal, hogy heti rendszerességgel pszichoterápiába járok és 4 fajta gyógyszert szedek. Érdekes módon, mihelyst egy hónappal a 18. születésnapom betöltése után mentem orvoshoz, hirtelen minden problémám valid lett, és komolyan vettek.
Ez nem nyafogás, szívesen dolgozok magamon, és elfogadtam ezt a dolgot, és bár ellentmondásosnak hangozhat, úgy érzem, sokkal jobb ember lettem azok miatt, amiken keresztülmentem.
Csak néha kissé még elfog az igazságtalanság érzése, hogy talán lehetett volna máshogyan is, ha nem röhögött volna a gyermekpszichiáter a képembe.
Én próbáltam segítségéért kiáltani többször is tizenévesként, de senki nem állt meg egy pillanatra, hogy segítsen fölállni. Aztán erre lehet, hogy 10-20 évem is rámegy majd.
Elnézést kérek kérdező, hogy nem a kérdésedre reflektáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!