Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha agyongyötör az...

Mit tegyek, ha agyongyötör az élet?

Figyelt kérdés

Pár éve borzalmasan rossz élethelyzetben vagyok, a saját erőmhöz képest.

A saját erőmhöz, mert Marika néni a közértből lehet, hogy még százszor ennyit is elviselne, de ez engem nem hat meg.

Nagyjából naponta történnek olyan dolgok, hogy csak nézek, mialatt hangosan sírok és patakokban folynak a könnyeim, hogy nem hiszem el, hogy még ez is. Egyszerűen nem hiszem el, hogy megtörténik és hogy velem.

2019. okt. 29. 18:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Kezdjük azzal hány éves vagy? Férfi vagy nő?

Városi vagy vidéki lakos?

Mik azok amik gyötörnek pontosabban? mi a nehéz perpill?

2019. okt. 29. 18:02
 2/10 A kérdező kommentje:

Pénz, család, elhelyezkedés gondok gyötörnek.

Nő, Budapest, de ez mit számít?

2019. okt. 29. 18:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Ki maradt a kor, nem kötelező megadni, pontosan 15-20-25-30-35-40?

Számít, mert azért mondjuk 1 vidéki ember élete másabb, mint nekünk Pestieknek.

Illetve egy férfi meg a nő máshogy látja és érzékeli meg fogja fel a dolgokat.

De kezdjük az elején

Pénz, mi a gond a pénzel? túl kevés van? nélkülözni kell valami létfontosságút? esetleg csak simán többet szeretnél már amit az élet v a család nyújt?

Mi a gond a családdal? Sok helyen rossz, én is tudnék mesélni az enyémről.. :)

Elhelyezkedési gondot azt hiszem tudom, nekem is volt vele problémám, de szerencsére ahogy sódort az ár úgy belerázodtam

De mesélj te pontosan mi a baj.

Igazából szólok, hogy nem vagyok semmi ilyen doki meg agyturkász, pusztán van sok szabadidőm (ha nem dolgozom) és most épp rád eset a választásom, hogy ha akarod én meghallgatom, ha tudok segitek.

2019. okt. 30. 16:10
 4/10 A kérdező kommentje:

25 körüli vagyok, nő.

Az igaz, hogy vidéken sok helyen nehezebb sajnos, bár ha nem így lenne, lehet már ott lennék. :D Nem szeretem Pestet.

Alig tartjuk valakikkel a kapcsolatot a családban, velük is feszült a légkör. Szóval majdhogynem egyedül vagyok.

Pénz még van félretett, de mindig úgy hozza az élet, hogy fogy.

Hiába tanulok, ha nem tudok vele elhelyezkedni. Hiába tanulok mást és máshogyan, ha azzal sem.

2019. okt. 30. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Értem.

Mi a gond Pest-el? Mindennek van előnye meg hátránya, én speciel örülök, hogy pesti vagyok.

És miért olyan fontos a családdal való kapcsolat ami nem jó? egyszerű, teremts te magadnak családot, 1 férfival, saját gyerekkel meg néhány baráttal akik olyanok mintha családtagok volnának.

Nekem is elég rossz a családom, talán 2-3 családtagommal beszélek.. anyámmal pl 9 éve biztosan nem.

Nos a pénz fogyó eszköz, csak sok munkával vagy szerencsével csinálhatsz többet... Én most épp sokat túlórázom, hogy jussak valamerre, meg hát egyedül élek, nincs senkim, így sokszor felesleges dolgokra költök én is csak, hogy ellensúlyozzam a sok rosszat és magányt.

Szülőkkel élsz amúgy vagy egyedül? Kerested az szerinted átlagnál jobb? (180e ft-t kapsz e kézhez legalább?)

Mert ha ennyit kapsz, tényleg sokat kell gülizni azért, hogy legyen valamid, de itt jön az is, hogy ha van 1 jó társad, ő is dolgozik, ketten jobban megvagytok és a "család" is úgymond megvan :)

Próbálj olyan témában tanulni ami kelendő a piacon és van benne még legalább 10 év, plusz számodra szerethető.

Én nekem csak 1 szakmám van érettségi mellett, olyan helyen dolgozom ahol ez hasznosítható, de totál nem ilyen körben alkalmaz a cég...

Sokan azt mondják tanulj tanulj.. de minek? jobb, ha a munkahely biztosít lehetőséget rá, szerintem.

Szabadidőbe mit csinálsz? Meg szerintem ne vedd túl komolyan az életet, legyél rendes normális erkölcsös (már amennyire lehet) próbálj boldogulni ahogy hozza a sors, de nem kell kimaxolni mindent.

Én sem vittem túl sokra pedig mindjárt 30 leszek... Én is egész életemben tiszta depi voltam/vagyok mert megvisel az élet, persze másnak ez biztos egy álom, mert nem kell éhezni van áram, stb, de máshol van nálam egy rendes élet mércéje, amit lassan de igyekszem elérni, ki kell kapcsolni pár érzelmet, nem foglalkozni dolgokkal, azzal addig előrébb juthatsz.

2019. okt. 31. 16:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyébként is épp megint nagyon nehéz időszakon megyek keresztül, amitől sokan lecsúsznak.. de igyekszem nem teljesen szétesni.

De ha van kedved privátba beszélgetni erről arról, ha úgy érzed neked is jobb lenne, akkor részemről lehet.

2019. okt. 31. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezek szerint megjavult az életed :)
2019. nov. 13. 17:18
 8/10 A kérdező kommentje:

Ezerszer rosszabb lett azóta is, most pl a vízmelegítő romlott el

Az egyetemet biztosan nem tudom folytatni

A lakásban több dolgot szétvertem már, 2 hete egész komoly öngyilkossági gondolataim voltak

2019. nov. 13. 17:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Naaa

Egy eszköz elromlik nem a világ vége.

Miért ne tudnád befejezni az egyetemet?

Ne legyél öngyilkos, inkább írj rám és beszélgessünk, ártani nem fog.

2019. nov. 14. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Tudod mit, igazad van, sz*r az egész.

Bazira unom már én is az egészet

2019. nov. 16. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!