Ennek köze van hozzá, hogy alacsony az iq szintem?
28 éves nő vagyok. A héten voltam az egyik barátnőmnél aki pszichológus és elvégeztük az iq tesztet de az eredmény elég kevés lett :( 78-as az iq szintem.
Mikor még iskolába jártam sokat kellett tanulnom, hogy megjegyezzem az anyagokat. Egy leckét képes voltam több órán át tanulni de így is csak addig tudtam amíg nem feleltem vagy írtam belőle. Mindig magoltam sosem értettem mit tanulok. Pedig próbáltam értelmezni de nem ment. Feledékeny vagyok így felnőtt létemre is. Sokszor leírom papírra pl ki mit szeret vagy nem szeret nehogy elfelejtsem. Most jöttem rá, hogy elvégeztük a tesztet, hogy ezért ment nekem rosszul a tanulás mert kevés az iq-m. Sokat bántanak munkahelyemen is amiatt mert feledékeny vagyok. Lehet ellene tenni valamit?
Ami jelzi, hogy nem is vagy olyan buta, az az, hogy felismered, hogy a teszt nem csal, és tényleg veled vannak gondok. Más alacsony Iq emberek arra fognák, hogy rossz a teszt és ök bizony iszonyat okossak.
De neked inkább most felnöttként arra kellene ügyelned, hogy erösítsd a koncetrációs képességedet. Keress akár neten is koncentrációs tréningeket vagy kurzus szerüen. Szerintem a sportolás is segítene a feledékenységedben.
Talán érdemes lenne kézmüves (varrás, hímzés, rajzolás, festés, kötés, horgolás) hobbit keresned.
Èn mindig mindenben jó voltam, az iq tesztjeim is megasak voltak, még sem vittem túl sokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!