Hipochonder társaim, ti most épp milyen betegségtől féltek?
Figyelt kérdés
Én egy pár hónapja attól tartok, hogy sclerosis multiplexem van, mostanában azt is gondoltam, hogy limfómás vagyok, de a leukémia is megfordul gyakran a fejemben.2019. okt. 24. 22:26
11/18 anonim válasza:
Amúgy nekem rengeteg pénzem is elment a kivizsgálásokra, mert a mindennel az orvoshoz szaladós típus vagyok :(
12/18 A kérdező kommentje:
A limfóma-fóbia nálam nagyon durva volt. Olvastam egy cikket vagy akármit erről a betegségről és utána annyira rápörögtem, hogy 2 hétig nyilalltak a nyirokcsomóim a nyakamban. Legalábbis azt éreztem.
2019. nov. 13. 10:44
13/18 anonim válasza:
:( Ismerős..
Nekem most megint nagyon rossz időszakon van, dolgozni is alig bírok, nem megy a koncentráció.
14/18 A kérdező kommentje:
Most mi a bajod?
2019. nov. 14. 13:40
15/18 anonim válasza:
Ez a szájüregi daganat... fáj a nyelvem alatt és kisugárzik a fülembe. De csak a baloldalt.
Nem értem, már több hónapja érzem és csak az utóbbi napokban pörögtem rá, egyik percben nyugtatom magam hogy hipochonderkedem csak, a másikban bőgni tudnék hogy de ez most tuti..
16/18 anonim válasza:
Te amúgy az orvoshoz szaladgálós vagy, vagy a magadban szenvedős?
17/18 A kérdező kommentje:
Attól függ. Háziorvoshoz nem szeretek már menni, mert legyint egyet és a pánikra fogja. Pl. a szédülésemmel hónapok óta nem voltam orvosnál és csak ma jutottam el a neurológushoz. Ő is kérdezte, hogy ideges típus vagyok-e...
Még a szemész is ilyet kérdez. Már kezdek magamon röhögni.
2019. nov. 14. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!