Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha 16 evesen nem...

Egzotikusallatkereso kérdése:

Mit tegyek ha 16 evesen nem hisznek nekem hogy hipochonder es latrophobia van megallapitasom szerint allandoan azt kepzelem be hogy borrakom van vagy valami rakom es anyukam szerint ha sokat kepzelek ra bevonzom?

Figyelt kérdés

mivel tudom elterelni a figyelmet vagy mi a megoldas?

Köszönöm a segítséget

2019. szept. 9. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem vonzod be, mert ezek csak kényszer képzetek. Pszchiatertol kapott diagnozist add oda annak aki nem hisz neked!
2019. szept. 9. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
31%
*Nem leszel semmilyen rákos. Élvezd az életet! Majd ha igazab beteg leszel, akk ráérsz morfondirozni rajta. De nem leszel beteg!
2019. szept. 9. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád ezzel, hogy azt mondta "bevonzod" csak rontott az egész állapotodon. Hidd el emiatt még nem lett rákos senki, hogy sokat gondolt rá. Amúgy sem segít semmin a filózás és idegeskedés. Szóval nyugi minden oké :)
2019. szept. 9. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem ugyan ez van. Több mint fél éve kezdődött... Én is 16 vagyok:(
2019. szept. 10. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!