Mit tegyek, ha olyan szinten rosszul vagyok, hogy az se kizárt, hogy öngyilkos legyek?
Úgy megtépázott az élet, hogy mostmár tényleg nem bírom tovább.
Idegileg teljesen tönkrementem.
Olyan lelki dolgok jöttek ki, amikre nyilván alapból megvolt a hajlamom, de ha nincs ez az élethelyzet, akkor talán megúsztam volna.
A mai napom például extrém rossz volt, annyira rosszul voltam, hogy nem figyeltem és majdnem elütött az autó (ő se figyelt mondjuk), ezt követően belerúgtam a falba, tönretettem a fülesemet majd leültem a földre és hangos sírás tört ki belőlem.
Már az autós dolog előtt is borzalmas állapotban voltam.
Nem akarok gyógyszert szedni. Tanulok, marha nehéz dolgot és a logikai készségem így is nulla. Tudom, hogy a mai gyógyszerek nem tompítanak, de na.
A gyógyszertől nem lenne jó állásom, nem gyarapodna ismét a pénzem, nem változna meg apám, nem lenne egészséges egycsapásra az apám, nem javulnának meg a lakásomban a dolgok.
Mit tegyek?
Holnapra?
Amúgy vannak, de nem hallgatnak meg igazán.
A gondolatelterelés meg nem működik folyamatosan.
Vannak szar helyzetek, ezeket túl kell élni. Hinni kell magadban és abban, hogy a kellő időben eljön a jó, lesz változás. A rossz is csak átmeneti, ha folyamatosan teszel azért, hogy jobb legyen.
Én is voltam többször nagyon nehéz helyzetben, néha jol kidühöngtem magam, aztán csak túljutottam valahogy a dolgokon.
A gyógyszerek csak tompitanak, de nem oldanak meg semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!