Miért érez sok ember dühöt, ha valaki öngyilkos akar lenni?
Gyávaság? Saját maga ellen elkövetni egy visszafordíthatatlan cselekményt gyávaság?
Miért kell valaki feje felett pálcát törni egyből?
A saját döntése.
Öngyilkosság tág fogalom.
Ha tudod, hogy mérgeznek és nem teszel ellene, ugyan úgy öngyilkosság.
Osztom a 3mas véleményét. Aki cigizek az is ugyanez a kategória, csak ők lasabban lesznek öngyilkosok. Ők nem gyávák? A másik meg 5ös: nagyon is hogy egészséges emberek is lesznek öngyilkosok, valami elkattan és annyi volt, legyen az kilátástalan helyzet mert pl elvesztette a munkahelyét vagy hirtelen meghalt valakije.
Egyebként a kérdésre válaszolva ezek az emberek egyszerűen csak nem empatikusak,mert ők maguk sem voltak még ilyen helyzetben ami erre kényszerítené őket VAGY nem labilisak lelkileg. De tényleg,engem meg az idegesít,hogy ez másokat dűhít. B meg legyél akkor a bőrében,cserélj helyet vele,érezd át amit ő érez.
Általában szerintem azért, mert lehet, hogy volt egy beteg hozzátartozójuk, aki még élni szeretett volna, de végül legyőzte a betegsége.
Ez egy fura gyászreakció, legalábbis szerény véleményem szerint. Attól, hogy én megszeretem az életem, és többé nem akarok öngyilkos lenni, az ő hozzátartozója még nem tér vissza a halálból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!