Sikersztorija van valakinek a kokain leszokásról?
Egyik ismerősöm 3-4 havonta használója a szernek. Azt mondja, hogy ha a párjával van(akivel 1 éve távkapcsolatban vannak, 2 havonta látják egymást, de folyamatos a kommunikáció és jól működnek), akkor eszébe sem jutna a szerhez nyúlni, mert akkor erősnek érzi magát és boldognak. Azt is érdemes róluk tudni, hogy a távkapcsolat ellenére ez egy nagy "egymásra találás".
Egy ilyen esetben, amikor a pár egy igazán támogató háttér, akkor van esély a szer végleges elhagyására?
Kokainról nehezen, az az egyik legrosszabb fajta drog a heroin mellett.
Tudtommal orvosi segítség nélkül nem is lehet lejönni róla.
Őszintén szólva nehéz elképzelni, hogy valaki 3-4 havonta használó, és nem tud leszokni.
Én egyszer használtam csak, nagyon brutális, nem ajánlom senkinek.
Nálam ez 2 napos teljes megzuhanással járt. Enervált lettem, nem tudtam aludni, gyötrődtem. Iszonyatos lelki erő kellett, hogy a megmaradt adatból ne fogyasszak a következő napokban. Aztán végül nagy nehezen sikerült lelkileg rávennem magam, hogy kidobjam a kukába.
3-4 hónapra rá már azt is elfelejtettem, hogy ilyen volt. Nem igazán tudom elképzelni, hogy komolyan függ tőle.
Egyszerűen csak gyenge jellem, vagy nem is akarja abbahagyni, csak hitegeti a környezetét.. akarat nélkül meg esélytelen.
Megkell szüntetni azt ami miatt rászoktál.
Megkell tanulni élvezni az életet, önbizalmat növelni, azt csinálni amit szeretsz és azzal akivel,ezáltal bizonyosodik benned az, hogy mindenféle tudatjavítószer nélkül is lehet boldog lenni!
Aki rászokik a kokainra az nem 3-4 havonta csíkozik :D ergo aki 3-4 havonta tolja az nem függő ebből következik, hogy nincs miről leszokni.
A kólában a legveszélyesebb hogy drága :D ezért idővel aki nem engedheti meg magának az áttér valami olcsóbb alternatívára, ami szinte minden esetben ezerszer veszélyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!