Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sokan miért gondolják hogy a...

Sokan miért gondolják hogy a drogok rosszak?

Figyelt kérdés
A probléma nem azzal van inkább hogy az emberek nem tudnak mértéket tartani és kontrollálni magukat?

2019. júl. 27. 06:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%

A drog önmagában ugyanúgy nem rossz, mint a kést sem csak emberölésre lehet használni.

Használata igen, nem véletlenül "tudatmódosító szerek" a gyűjtőnevük.

2019. júl. 27. 06:48
 2/16 anonim ***** válasza:
17%

63%os drogfüggő te vagy az?

Engem nem érdekel hogy cseszed el az agyadat, de ne reklámozd azt a hülyeséget hogy ez jó lenne. Felőlem bármikor túladagolhatod magad, értelmeset úgyse tudsz tenni a társadalomért. De ha az én gyerekemnek hazudnál ilyeneket, megkeresnélek és egy kiló csodabogyót nyomnék le a torkodon hogy jól érezd magad.

2019. júl. 27. 07:20
 3/16 Alain Delon ***** válasza:
63%
Már csak azt kéne tudni, hogy minek módisítsam a tudatom. Azért, mert alapból nem vagyok elég hülye?
2019. júl. 27. 07:38
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Tortát zabálni fekve is jó érzés. A szívinfarktus már nem annyira.
2019. júl. 27. 08:08
 5/16 anonim ***** válasza:
13%
Mert sokaknak van benne tapasztalatuk hogy bár kicsivel kezded mint a cigizést aztán ott tartassz hogy naponta többször is és többet. Aztán persze ott van az ára is. Azért dolgozzak hogy a férjem ilyen vackokra verje el a pénzünket? Az meg megint más kérdés hogy egy drogosra akár kicsit vagy keményen drogozik sosem bíznám rá a gyerekemet de még én sem mernék neki hátat fordítani és aludni. A drogba nem hiszem hogy lehetne mértéket tartani. Én akkor sem fogadnám el ha havonta eljárna kocsmázni vagy bulizni a haverokkal és beállva jönne haza. Nálam ugyan így kizárt az atomrészegség is. De ha te használod hát használd én a helyedben nem lennék rá büszke hogy ahelyett hogy valakin segítenél pl a szüleiden vagy valami rászorulón menhelyen stb ilyen szemétre költöd a pénzed. Ezzel te is lekerülsz az emberiség legaljára. Legalább is az én szemembe.
2019. júl. 27. 08:39
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Sokan miért gondolják hogy az alkohol jó? Ugyanúgy drog és be kellene tiltani. Családokat tesznek tönkre, saját magukat teszik tönkre.
2019. júl. 27. 14:55
 7/16 anonim válasza:
47%
Az alkoholt nem lehet betiltani.
2019. júl. 27. 18:37
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem gondolják, hanem tudják.
2019. júl. 27. 22:15
 9/16 anonim ***** válasza:
13%
Azért hozzá tenném, hogy az alkohol és a drog két különböző kategória. A piától betompulsz, de nem flashelsz. Bizonyos mennyiségben egészséges. (Lásd: sör, bor, esetleg 1-2 feles is) A Drognál már azért másabb a helyzet. Néha én is csinálom még, bár inkább csak a füvet.
2019. júl. 28. 08:02
 10/16 anonim ***** válasza:
70%
Vajon miért???
2019. júl. 29. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!