Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sokan miért gondolják hogy a...

Sokan miért gondolják hogy a drogok rosszak?

Figyelt kérdés
A probléma nem azzal van inkább hogy az emberek nem tudnak mértéket tartani és kontrollálni magukat?

2019. júl. 27. 06:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mit miért? A füvet? Érezni kell, erre mást nem tudok mondani sajnos. :D Ez jelent heti szinten két alkalmat, már jó ideje. :) De ha nem lenne, akkor sem lennék a halálomon én sem. :P Akaraterő, és Önfegyelem... Ennyi kell hozzá, hogy az ember meg tudja állni. Na meg persze én sem az összes pénzemet erre szeretném költeni. Ennyi.
2019. júl. 29. 10:31
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Én azért tartom rossznak, mert rengeteg mentális problémát tud kiváltani olyan embereknél, akik hajlamosak rá, de drog nélkül soha az életben nem alakult volna ki náluk. Egyébként ha valaki már drogozik, és nem függő, tudja kezelni, akkor hadd csinálja.
2019. júl. 29. 13:19
 13/16 LakatosBrendon válasza:
100%
Ez valójában csak propaganda, legalábbis erkölcsi területen. Mivel mi európaiak vagyunk az országunkat keresztény alapokra építettük, és tudniillik a Biblia minden tudatmódosító- és kábítószert elítél mivel a saját problémáinkat meg kell élnünk, nem "elmenkülni" előlük. Amúgy a drogok ezeket az értékeket levetve magunkról is lehetnek károsak. Alapvetően nem probléma, ha nem alakítasz ki fizikai függőséget, se mentálisat. De ha ez kialakul (ha már benne vagy nagy eséllyel ki fog ha csak a problémáid miatt drogozol) akkor nagy eséllyel rontja a pénzügyi és egészségügyi helyzeted. A kulcsszó itt is a MÉRTÉKTARTÁS. Nem kell feltétlen olyan szigorúan venni mint a kereszténység, de mértékkel! Szóval egy szó mint száz, ez a rossz megítélés egy teológiai propaganda
2019. aug. 1. 02:44
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Mi a rossz a tudatmódosításban?

Ez nem egy negatív jelző.

Tudatmódosulás történhet pozitív irányba is, sőt bizonyos szereknél csak pozitív a változás.

Mielőtt bárkivel beszélsz a drogokról, illetve a drogozásról, mindenképp meg kell határozni azt, hogy mi is a drog.

A sör, bor vagy a (bolti) cigi is drog.

Csak 'gyenge'.

A pálinka pl viszont már kemény drognak számít.

(A válaszomat nem a kérdés, hanem a kommentek ichlették)

2019. aug. 1. 23:32
 15/16 anonim ***** válasza:
69%
Erdekes, alkoholos befolyasoltsag alatt mar tortem-zuztam, ekizeskor meg kvajo ötleteim meg gondolataim tamadnak. Nem tudom, melyik a rosszabb, tenyleg.
2019. nov. 3. 22:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Én füvezni szoktam heti 1x általában. Előtte én is megvettem a drogot használó embereket de nagyon amíg ki nem próbáltam.

Bármikor abba tudom hagyni, nagyon nem olyan mint pl a cigi.(hogy rászoksz és többet akarsz, az már a függőség)

Azert szeretem mert pentek este leülöks szépen elszívok az adagomat és bechillelek. Ezt alkohol belőlem nem váltja ki, inkább tompult leszek amit nem szeretek.

2019. dec. 6. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!