Miért van, hogy a szívem elkezd verni néha nagyon gyorsan?
Figyelt kérdés
Miért van, hogy néha csak elkezd a szívem nagyon gyorsan verni, nem kapok levegőt és úgy érzem nem vagyok képes semmire? Egyre gyakrabban van, hogy pár percre nem vagyok képes semmire se gondolni, csak arra, hogy legyen vége már ennek az egésznek.
Mindig csak hátba nyilal és ilyenkor nem tudom mivan. Leginkább iskolában szokott előfordulni vagy buszon vagy ritkább esetben otthon.
Csak úgy jön amikor épp nem gondolok rá.
Ez mi lehet? És miért van?
2019. okt. 21. 20:33
1/3 anonim válasza:
Enyhe pánikroham?
Vagy rossz tartástól, görnyedéstől is beszorulhat a levegő, stb, és az is fájhat.
Álladat felfelé szegd, valladat lazítsd el, lapockákat hátul zárd össze és feszítsd le. Így ülj helyesen.
2/3 anonim válasza:
A cím alapján azt hittem, hogy ver a férjed...
3/3 anonim válasza:
Lehet magnézium és kálium hiánytól. Szívbetegségtől, pániktól. Ezeket a vizsgálatokat meg kell csináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!