Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha a makkomat mossom minden...

Ha a makkomat mossom minden este de a makk alatti részt a makkárkot nem tudom már megmosni az baj? Mivel egyből elkezd dagadni és felmpumpálodik vérrel a makkom. Így gyorsan visszahúzzom a bőrt a makkra.

Figyelt kérdés
Szóval azt kérdezném tőletek ha nem mossom a makkárkot az baj?Ja és amikor elkezd dagadni és nem húznám vissza a bőrt a makkra mi történne?(15/f)
2013. nov. 25. 19:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Az egész makkodat mosni kell minden nap (szappannal), majd szárazra törölni. Miért baj, ha mosás közben megdagad (feláll)? Mereven nem tudod lehúzni a makkról a bőrt?

2013. nov. 25. 20:11
 2/22 anonim ***** válasza:

Kötelező is megmosni minden este .Ne húzzad vissza,vissza

megy az akkor is .Tudja hol a helye .Persze hogy megtelik

vérrel ,hisz izgalmi állapot hozol létre .

2013. nov. 25. 20:28
 3/22 A kérdező kommentje:
De letudom húzzni a bőrt mereven is a makkárokig már nem :( Az a baj hogy amikor fürdők megdagad csak a makk nem áll fel csak a makk elkezd 2-szeresére nőni mint állat.Az a baj hogy "lankadva" kicsi és ezért amikor lehúzzom a bőrt azért dagad meg mert a makk alatt 3-4cm van a P.csombol és így olyan mintha a makkom látszodna csak.
2013. nov. 26. 16:29
 4/22 anonim ***** válasza:

Ezt most nem igazán értem. Mereven nem tudod teljesen hátrahúzni? Akkor egészséges, ha mereven is le tudod húzni a fitymát a makkodról. Ha ez nem megy, relatív fitymaszűkületed van.

Ha a makk alá húzod zuhanyzás közben és megdagad, nehezebb visszahúzni? Vagy miért félsz ettől?

2013. nov. 26. 18:34
 5/22 anonim ***** válasza:
várd meg amig lelankad, és pucold meg akkor
2013. nov. 26. 23:28
 6/22 A kérdező kommentje:
Igen egy kicsit félek hogy a bőr elszorítja és olyat olvastam olvastam ez veszélyes mert a makk eltud halni :( De lankadtan is dagad nem tudom miért? :(
2013. nov. 27. 17:55
 7/22 anonim ***** válasza:

Azt Parafimózisnak hívják. Azért alakul ki, mert a szűk fityma a makk mögé szorul, ahol elszorítja a makkot.

Azt kéne eldönteni, hogy van-e fitymaszűkületed.

Jól értem, hogy ha merev, akkor nem tudod teljesen lehúzni?

És akkor megy rendesen, ha nem merev?

Amikor mosod és elkezd dagadni a makkod, nehéz visszahúzni, vagy akkor is megy rendesen?

Nem lehet, hogy csak azért kezd el dagadni, mert a dörzsöléstől elkezd megmerevedni?

2013. nov. 27. 20:35
 8/22 A kérdező kommentje:
Lankadtan hátra megy teljesen mereven csak 3/4-ig.(A makkárok felett egy kicsivel).Hát amikor elkezd dagadni a makk akkor azért nehezebb visszahúzzni és érzem egy kicsit mintha elszédülnék,hogy a fejembe vagy fejemből a vérfelmegy vagy lemegy.Nem hiszem hogy csak a dörzsöléstól mert amikor hátrahúzzom simán egy 10mp és elkezd dagadni de amikor mosom fürdés közbe ez a szám lecsökken szval vmi 3-4mp alatt elkezd dagadni :( Volt valakinek ilyen betegsége akinek volt az írjon legyen szíves :D
2013. nov. 28. 21:12
 9/22 anonim ***** válasza:

Hát amikor mosod is, szerintem több inger éri, mint amikor csak simán hátrahúzod. Ezért lehet, hogy gyorsabban megtelik vérrel. És lehet, hogy azért lesz hirtelen nagyobb a makkod, mint a péniszed többi része, mert a fitymád szűk része szorítani kezdi a makkodat, amikor lehúzod a bőrt és a péniszed elkezd megtelni vérrel. Amikor pedig nehezen visszahúzod, a szorítás megszűnik ezért a péniszed újra "rendesen" néz ki.

Persze ez csak tipp, azok alapján, amit elmondtál. Azért kellene orvoshoz menned, mert ha egyszer hátraszorul és nem tudod visszahúzni, valóban kialakulhat parafimózis. Szüleidnek mondtad már, hogy fitymaszűkületed van? Beszélned kellene velük és forduljatok orvoshoz, mert magától nem fog elmúlni!

2013. nov. 28. 22:35
 10/22 A kérdező kommentje:
Elsőnek kipróbálom ezt a fürdés előtti langyos vízben hátrahúzást de ha nem lesz semmi akkor mondom szüleimnek vagy egyedül elmegyek egy orvoshoz :( 15 évesen még tágulhat a fityma azt olvastam vagy ez hülyeség?
2013. nov. 29. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!