Miért érzem mindig azt, hogy az utcán az emberek engem néznek?
tudom biztos nem akarsz gyógyszert szedni szorongásra stb..Én sem akartam,de így könnyebb volt.Meg már jo ideje ezzel szenvedtem.Azóta azért érezhetően jobb.
De ha nem akarsz ezzel sehova elmenni,magad akarod kikezelni ezt,akkor amiket már leirtunk,Figyeld meg hogy nem csak téged néznek,mindent és mindenkit,hisz mindenkinek van szeme,nem járhatnak csukott szemmel..:)
Amugy magadról mi a véleményed?Milyennek látod magad pl a tükörben?Ezekkel nincs problémád?(Mert nekem voltak problémáim magammal csak azért kérdezem)
értem,megértem hogy nem akarsz gyógyszert szedni,de szerintem ne akarj ribikhez hasonlítani,azok csak egy menetre jók,max kettőre,aztán agyilag zoknik.Persze most általánosságban beszélek.Inkább törődj azokkal akik veled vannak,magaddal.
Sportolj valamit,a jobb közérzetért,az nem árthat.Vegyél egy pár új ruhát,ami tetszik,jól áll,mások szerint is jól áll,de azért hozzád illik,ne akarj más lenni mint amilyen vagy,mert azzal becsapod magadat,másokat is.
Változni lehet,de azért nem olyan drasztikusan gondolom.
Ne törődj az idegen emberekkel,próbáld meg úgy nézni őket,hogy egy semmivel sem többek mint te,ők is emberek.És ha néznek nem baj,csak néznek ki a fejükből.Ne erről szóljon az életed!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!