Miért nem tudok egy dolgot se végigvinni?
A sztori ott kezdődik, hogy sose tudtam ki vagyok és mit akarok az élettől. Egyetlen szerepbe se éreztem bele magam amit ez a társadalom felajánlott. Sehol sem tudom elkötelezni magam. Kitaláltam egy szakmát, hogy azt végigtolom. Közben más akartam lenni és ott hagytam. De amiért ott hagytam már az se érdekel. Semmire se érzem "elég"nek magam. Úgy érzem mások sokkal jobban megcsinálják azt amit én, így nincs rám szükség. Hiába állt ott a tanár és mondta, hogy "te vagy a legjobb az osztályban, benned van a tehetség stb" nem hittem el. Úgy gondoltam csak azért mondja, hogy belopja magát a szívembe és ne hagyjam ott a sulit.
Vannak "barátaim". De ők igazából nem keresnek, és nem olyan a kapcsolatom velük, mint ők egymással. Ők felhívják egymást telefonon, összejárnak minden nap. Engem senki se keres soha. Nyilván én is sokszor offolom őket mert számomra teher a mindennapos nyali-fali, de ugyanakkor jól esne ha törődnének velem. Ez egy ördögi kör.
Vallás: Egyszer csak kitaláltam, hogy elkezdek hinni istenben. Keresztény akartam lenni. Csak nem vagyok megkeresztelve. Mire eljutottam odáig, hogy megkereszteljenek igazából elment a hitem. Így nézett ki : katolikusból ortodox akartam lenni, ortodoxból protestáns.
Majd kitaláltam, hogy muszlim leszek. De mivel az arab nem tetszik se a bevett mozdulatok offoltam, nem volt elég "hitem".
Majd kitaláltam, hogy buddhista leszek de igazából abba se tudtam hinni.
Végül eljutottam oda, hogy fantasy vallások tetszettek meg, amik csak egy könyv kitalációi. De ha ezekben elkezdenék hinni és gyakorolni szerintem végleg káosz lenne a fejemben és bent ragadnék a saját magam világában.
Vélemény/tanács?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!