Árokpart kérdése:
Ezt a dolgot tisztába kell tenni nem igaz?
Figyelt kérdés
Itt a fórumon rengetegen félve kérdeznek olyanokat, hogy nem merek elmenni dokihoz, mert elzárhatnak stb. Szerencsére egyáltalán nem vagyok érintett a dologban egy makk egészséges ember vagyok, csak el szeretném oszlatni ezekben az emberekben a félelemet. A Magyar Köztársaság területén aki elmúlt 18 éves senkit nem lehet akaratán kívűl semmire sem kényszeríteni. A pszichiáter nem zárhat el senkit, ezt egyedül a magyar bíróság teheti meg bűncselekmény esetén. Ez lehet börtön, de lehet kényszergyógykezelés is attól függ, hogy a bíróság hogyan ítéli meg. Ezt mindenképpen megelőzi a rendőrségi eljárás.Egyszerűen már nem tudtam megállni, hogy ne írjam le, mert rossz nézni ahogyan egymást ijesztgetik itt az emberek mint valami fantasztikus filmben. További kellemes estét, éjszakát.2019. okt. 10. 23:34
1/1 anonim válasza:
Jól tetted, hogy ezt kiírtad. Remélem eljut oda, ahova kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!