Honnan ismerte föl, hogy mentális problémákkal szenvedek?
Szenvedtem, szörnyű volt az életem, az emberek elhagytak, megbélyegeztek hisztisnek, bolondnak. Nem volt tartós kapcsolatom, barátságom. Többször gondoltam az öngyilkosságra, önkívületi állapotba kerülve önbántalmazást végeztem.
Elég egyértelmű volt innen, hogy sz*r volt a palacsintában, csak az nem nyert bizonyosságot, hogy sima depresszió, bipoláris vagy border. Az utóbbit diagnosztizálta a szakember végül.
#4 vagyok, elnéztem a kérdést, bocsi.
Azt olvastam, hogy honnan ismertétek fel.
Na, a kérdésre válaszolva tényleg: azért, mert ezt tanulta. Nem vagy fogyatékos, de más pszichológiával kapcsolatos tantárgyakat is tanult, látott már ilyen embereket, így levágta a dolgot.
Sok jele lehet. Én egyszer éjszakai buszon találkoztam egy nővel, aki szintén buliból ment hazafelé. Jót beszélgettünk. Egyszer csak rákérdezett milyen drogot fogyasztottam, mondtam semmilyet, sőt ismerősnél voltam szóval belekeverni sem tudta senki. Csak részeg vagyok picit.
És közölte velem, hogy ez nem részegség, ahogy a pupillám reagál, keressek fel egy pszichiátert, mert mentális betegségem van.
Hazamentem csomó időn keresztül néztem a pupillám fényben, félhomályban, semmit nem vettem észre, ami fura lenne. Nem értettem, azt hittem csak lekoptatni akart, bár nem tudom miért, mert nagyon kedves volt.
Majd eltelt kb 2 év, addigra teljesen elfelejtettem az esetet, haverokkal voltunk egy buliban, még csak nem is ittam sokat, pszichozisom lett és utána 3 hónapig kezeltek a pszichiátrián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!