Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás esetén mi a teendő?

Szorongás esetén mi a teendő?

Figyelt kérdés

Szinte egész nap gyomorgorcsom van, mindig úgy érzem magam, mint amikor az ember izgul valami miatt. Egész nap ez a feszültség érzésem van, izgulok, ideges vagyok. Pár hete kezdődött.

Nem tudom mi lehet a gond. Nem történt velem rossz dolog ami kivalthattta.

Igaz egy kicsit kattogok az anyagaiak miatt mert fel fogok mondani. Lehet ez okozza?

Mit ajánlotok gyogyszeren kívül ami esetleg hatásos? Eléggé fárasztó mindig így kelni és feküdni és egész nap stresszelek. :S

2019. szept. 30. 06:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon is lehet, hogy ez okozzza.

Mindfulness meditációt vagy autogén tréninget nézd meg.

2019. szept. 30. 06:28
 2/4 anonim ***** válasza:

"Nem történt velem rossz dolog" majd a következő sor:" Kattogok az anyagiak miatt, mert fel fogok mondani."

Akkor gyorsan ki is derítettük, hogy mitől van.:)

Kávézást beszünetetni, sportolni, relaxálni, meditálni, nem kattogni. És persze főleg rendezni az anyagiakat.

2019. szept. 30. 07:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Tuti az okozza. Ne mondj fel addig, amíg nem találsz új állást és így nem kell azon kattognod, hogy mi lesz az anyagiakkal. Mellé elmehetnél sportolni. Napi fél óra futás (az elején ha kell 10 percenként egy kis pihenővel) és máris elmúlik a gyomorideg.
2019. szept. 30. 12:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Igazából már mindegy, mert ma felmondtam. :D Igazad van, h jobb lett volna akkor, ha van új állás, de már nagyon gyomorgorcsom volt a mindennapjaim miatt, nem tudtam már csinálni a munkát. Vagyis csak magával a hellyel volt baj, szakmát nem váltok, csak másik helyet szeretnék. De mindegy, azért most kicsit megkönnyebbültem, h nem megyek többet. :) Egy kis tartalék pénzem van, aztán remélem heteken belül akad más meló. :)

2019. szept. 30. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!