Mások tényleg tudnak MAGUK miatt boldogok lenni vagy csak hazudnak?
Rossz fizikailag egyedül lenni, de azt el tudom viselni. Az sokkal-sokkal rosszabb, ha ugyan van velem valaki, de nem foglalkozik velem, keresztül néz rajtam, akkor inkább a fizikai egyedüllétet választanám. Inkább az a baj, ha van velem valaki akkor is csak ritkán tudom megélni azt az érzést ami eltölt nyugalommal, biztonságot ad, és szó szerint felmelegít. Ilyenkor azt érzem, hogy minden rendben van, hogy "hazatértem". Ezért folyamatosan küzdök, hogy mindenki szeressen és átélhessem ezt az érzést. Más embernek ez nem olyan fenomenális érzés?
El se tudom képzelni, hogy mást hogy tud boldoggá tenni a munka. :( :( A munka öröme nekem teljesen jelentéktelen, szinte semmilyen érzés, annyira eltörpül amellett amit akkor érzek, ha valaki megölel vagy megpuszil vagy csak meghallgat és érzem, hogy figyel rám, megfogja a kezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!