Boldogok vagytok?
Kíváncsi vagyok hogy ki tartja magát boldognak.
Írjátok le miért vagytok boldogak\szomorúak.
Szomorú vagyok, mert most érettségizek és utánna egy két nagy veszekedésben lesz részem, néhány nézeteltérés miatt a szüleimmel.
Boldog vagyok mert ezt leszámítva elvagyok, több mint 3 éve barátnőm van, csinálhatom a hobbim, jó "kütyüim" vannak.
Szerintem nem csak fekete fehér van. Nincs olyan hogy valaki csak boldog, vagy szomorú. Gyorsan változik és vegyül is.
Borítékolható a válasz, mivel a Mentális egészség csoportban tetted fel a kérdésedet! Lényegében, ha minden GYIK csoportban megkérdeznéd ezt, mindenhol más-más válaszokat kapnál. De egyikben sem lenen reprezentatív a felmérésed. Szűk szegmenst alkotnak azon emberek, akik a GYIK-et használják. Tapasztalatból mondom, itt nagyon kevés, szinte nulla az orvosok, a gazdagok, a sikeresek száma. (Ezek az emberek többnyire úgy gondolják, az átlag felett állnak. Nekik nincs idejük kockulni egy gép előtt és kérdéseket feltenni, főként válaszolni rájuk.)
Jómagam évek óta vagyok GYIK látogató, de egészség kategóriában még soha nem olvastam egyetlen egy orvos hozzászólását sem.
Boldog vagyok-e? Néha! Ma éppen kevésbé, ezért is olvasgatom épp a Mentális egészség csoportot. De általában boldog vagyok. Illetve ez nem mindig fedi a valóságot, hiszen sokszor inkább csak törekszem arra, hogy boldog legyek. Többet vagyok elégedett, mint elégedetlen, így azt mondhatom boldog vagyok.
47f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!