Hogy lehet megkülönböztetni ha valaki pszichésen szédül vagy tényleg valami baja van? Kérlek olyanok írjatok akik átéltetek már ilyet.
Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 11:42
11/21 anonim válasza:
Ülve és fekve én sem. Inkább járás közben, de az sem rögtön jön elő. Sőt, van olyan, hogy ha teljesen elterelem a figyelmem, akkor észre sem veszem. De aztán beugrik a szédülés a tudatalattimba és egyből érzem.
Nekem rendben van a vérnyomásom.
12/21 A kérdező kommentje:
101/55 p.72 Ez nekem nem olyan rossz. Ahogy érzem magam azt hittem 90 sem lesz. Most nem is a szédülés a gond hanem olyan fáradt vagyok hogy felállni is alig bírok pedig 8órát aludtam. :(
2019. szept. 25. 17:03
13/21 anonim válasza:
Az alacsony vérnyomás okozhat szédülést. Nekem 120/70 körül szokott lenni. Nekem más okozza. Gondoltam már agyi bajra, SM-re is, mert hipochonder vagyok. De tuti pszichés eredetű lesz ez...
14/21 A kérdező kommentje:
De nekem mindig ennyi volt és régen nem szédültem max ha jött valami nagy eső az csapott agyon.
2019. szept. 25. 17:36
15/21 A kérdező kommentje:
Én is hipochonder vagyok és én is gondoltam smre ;(
2019. szept. 25. 17:37
16/21 anonim válasza:
Én 5évig szédültem. Ez alatt rengeteg dolgot kizártak, közben újból és újból azzal csesztettek hogy pszichés..
Voltam szorongó, generalizált szorongó, pánik beteg, OCD-s, skizofrén, bipoláris zavaros, deperszonált, pszichotikus, bipoláris, hipohonder...
Legalábbis ezeket fogták rám 6év alatt. Majd kiderült, hogy tisztán neurológiai oka van.
17/21 anonim válasza:
És mi volt az oka végül? Mi volt rá a megoldás?
18/21 A kérdező kommentje:
Mi volt a neurológiai ok? Fáradt is voltál vagy csak szédültél?
2019. szept. 25. 18:21
19/21 anonim válasza:
Anyagcsere zavar. De elég kicsi az esélye, hogy neked pont ez van.
20/21 anonim válasza:
És milyen tüneteid voltak még? Hogyan szédültél? Mi volt rá a gyógymód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!