Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon kivagyok pszichésen....

Nagyon kivagyok pszichésen. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vizsgaidőszak vége fele járok, eddig mindenem jól sikerült de már a legutóbbi vizsgámnál is olyan stresszbe mentem hogy majdnem nem mertem lemenni a metróba mert kb pánikoltam, aztán majdnem elsírtam magam a vizsgáztató előtt...

ma is egész nap sírhatnékom van emiattnem megy a tanulás.

Ja és közrejátszik, hogy 5 napja késik a menstruációm ami miatt olyan ideges vagyok hogy azt elmondani nem tudom (pedig mindig védekezünk a párommal)

Már egyáltalán nem megy a tanulás emiatt utálom magam, nem fogy az agyam ezért kávét iszom egész nap ami nem segít semmit. Hasmenésem van, hányingerem, étvágyam semmi, borzasztóan alszom.

ott tartok hogy bevennék egy nyugtatót csak az tart vissza hogy akkor biztos nem működne az agyam és nem tudnék tanulni semennyire

2019. jún. 22. 16:54
 1/2 A kérdező kommentje:
*nem fog
2019. jún. 22. 16:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Kimerült vagy. Velem is ez volt első egyetemi évemben.

Nagyon figyelj arra, hogy kicsit lazíts és szedj ilyenkor magnéziumot, annak nagyon jó a nyugtató hatása. Memóriád is jobb lesz és jobban is fogsz aludni.

Olvass utána: Magnéziumhiány tünetei.

Nyugtatót ne vegyél be vizsgaidőszakba, le fog tompítani.

2019. jún. 22. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!