Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most ezzel tényleg pszichiátri...

Most ezzel tényleg pszichiátriára kell mennem?

Figyelt kérdés

Elmentem pszichológushoz, de ő elküldött pszichiáterhez. Már előre bele vagyok betegedve, hogy majd biztos hülyének fog ő is gondolni, és gyógyszereket ír fel, de ahhoz hogy felírja be kell hogy fektessen biztos a pszichiátriára. Azt mondják ha az ember pszichológushoz megy jobban fogja magát érezni, de én csak még rosszabbul vagyok mióta elküldött.

Elmondtam neki hogy alacsony az önbizalmam, utálom magam, sokszor van rossz kedvem azóta meg még jobban mióta egy rossz kapcsolatból kiléptem. Egyszerűen rosszul esik, hogy mindenütt hülyének néznek. :(

2019. szept. 23. 17:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Valóban a te döntésed, hogy szedsz-e gyógyszert, vagy sem :). Nyugodtan elmehetsz pszichiaterhez, nem fognak hülyének nézni. Megkérdezhetem, mi volt az a pár kudarc, ami ezt kiváltotta?
2019. szept. 23. 20:49
 12/12 A kérdező kommentje:
Egy elmúlt rossz, bántalmazó kapcsolat, volt munkahelyemen kiutált a főnököm, nem sikerült a munkatalálás sem.
2019. szept. 23. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!