Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az normális, ha lelkileg mély...

Az normális, ha lelkileg mély nyomokat hagy bennem ha, hallottam anyámékat szexelni?

Figyelt kérdés
Többször is hallottam őket persze, de egyszer arra keltem hajnalban, hogy anyám párja (leszbikusok) szó szerint visít, elég hangosan, és hát a lakás olyan volt hogy egy szobában voltunk félig meddig. Azóta 1 év telt el, de úgy érzem nem tudom kiheverni, és hogy ez nem normális, mivel természetesen dologról van szó. Mit kéne tennem?

2019. szept. 17. 18:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális. Érzékeny vagy és azért. Próbálj arra gondolni, h ez csak egy film volt és éld tovább az életedet!
2019. szept. 17. 18:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát ez így elég nehéz.
2019. szept. 17. 18:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem tul kellemes. Hiaba vagy vele tisztaban, akkor is gusztustalan. En sem orulnek, ha barkit hallanek nyogni, legyen rokon vagy idegen... viszont ennyi ido azert lehet sok...anyud tudja mi tortent? Mond el neki.
2019. szept. 17. 18:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Volt, hogy ő szólt, hogy jobb lenne már aludnom, mert nem tudják csinálni.
2019. szept. 17. 18:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán még nem dolgoztad fel ezt a leszbikus dolgot. Mondanám a pszichológust, vagy anyuddal esetleg beszéld meg, ha lehet.
2019. szept. 17. 18:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Többek között ezért nem lehet gyereke az egynemű pároknak.

Apukád hol van? Vagy a nagyszüleid?

2019. szept. 17. 19:03
 7/14 A kérdező kommentje:
Apukámmal gyakran találkozom és a nagyszüleimmel is.
2019. szept. 17. 19:48
 8/14 anonim ***** válasza:

És apukád tud anyád életviteléről?

Hány éves vagy? Nem tudsz apukádhoz költözni?

2019. szept. 17. 19:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Normális. Jelezd édesanyádnak, hogy ez téged zavar. Elvileg úgy kellene hozzáállnia, hogy olyankor csinálják amikor nem vagy ott, nem hallod. Ha nem akkor komolyabb gondok vannak.
2019. szept. 18. 00:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem ez az egész sztori nem tiszta. Azután lett anyukád leszbikus, hogy férjhez ment, vagy mi? Egy leszbikus nő hogyhogy megházasodik és lefekszik egy férfival?
2019. szept. 18. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!