Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Visszaküldhet vagy csak...

Visszaküldhet vagy csak elküld szakemberhez?

Figyelt kérdés

Tavaly depresszió miatt kórházba kerültem lényegtelen,hogy milyen gondok miatt. Ahol szakember kezelt. Miután kikerültem a kórházból úgy éreztem sokkal jobban vagyok.Viszont most újra előjött a bulémiám. Ami úgy érzem már a súlyos kategóriát súrolja mivel elég szépen bele estem.Viszont félek elmondani az orvosomnak attól tartok,hogy vissza fektet a kórházba.Próbálok magamtól leszokni a bulémiáról viszont úgy érzem segítséggel tudnék csak leszokni róla.Azóta szakember nem látott viszont úgy érzem,hogy jót tenné még,hogyha járhatnék hozzá. Mivel nagykorú vagyok már úgy tudom dönthetek a saját soromról és az én belegyezésem kell,hogy vissza vigyenek a kórházba. Nem szeretnék vissza kerülni viszont szakember segítségét elfogadnám. Lehet csak úgy,hogy szakemberhez járasson és ne kerüljek ismét kórházba?

20/N

2019. szept. 15. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Menj el hozzá.
2019. szept. 15. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mért baj az, ha visszakerülsz a kórházba? Erőszakkal nem vihetnek be, de önszántadból bemehetsz. Jól látod, hogy egyedül nem tudsz kigyógyulni (nem volt elégséges a korábbi kezelésed, túl hamar elengedték a kezed, amikor még nem stabilizálódtál), tehát fel kell keresni a korábbi pszichiáteredet.
2019. szept. 15. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
Nem lehetne hogy a bulemiádbíl váltasz egy egészséges táplálkozás "mániára" azzal jobban együtt lehet élni. Olvasgass mi egészséges és kezdj el úgy taplálkozni. Akkor is folyton kontrollálhatod magad és fektethetsz ebbe energiakat de legalávb nem leszel beteg. Vagy sport! Az elteri a figyelmet és az is válhat szenvedellyé. Nekem is voltak hasonló problémáim a te korodban én így oldottam meg. Pl. Nem eszem cukrot. És sokszor eszem keveset. Így nem érzem hogy jó lenne megszanadulni attól ami bennem van. De ehetek egész nap. A falasrohamok ellen kerestem más elfoglaltságot. Meg mióta egyedül élek és nincs túl sok pénzem nem is emgedhetnem meg magamnak hogy felfaljam a hűtőt. És amit nem lenne jó megenni azt nem viszem haza a közértből. Sargarépát meg hagymát meg egyetlen bulemiás sem rog kilószamra megenni. :) Szerintem ez neked is így lesz később.
2019. szept. 15. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Garantálom, kérdező, hogy nem fog tetszeni, amit mondandó vagyok. Mégis leírom, hátha más okul belőle. Ahhoz, hogy érthető legyek, Ádámnál és Évánál kell kezdenem.

Szóval egy felnőtt ember beleiben 2-2,5 kilónyi, néhány tucat baktériumtörzs több milliárd egyede él és teszi a dolgát. Amikor eszel, tulajdonképpen ezeket látod el üzemanyaggal. Ha nem jó (agy semmilyen) üzemanyagot töltesz, akkor nem jó üzemelnek. Márpedig minden életfunkciót (különös tekintettel az idegrendszeri folyamatokra ők irányítanak! A depresszióhoz pl két baktériumtörzs, a Dialister, valamint a Coprococcus kipusztulása vezet. Te bulimiás voltál, éhenhaltak benned ezek a bacik, és a helyüket a gombák vették át. Ők a szénhidrátok, cukrok feldolgozásárét felelősek, de nem vesznek részt azokban az életfontosságú folyamatokban, minta baktériumok. Ellenben elősegítik az autoimuun betegségek kialakulását. Az már azonban egy másik történet, és hosszú lenne itt levezetni. Ezt is csak azért írta le hogy értsd, minden mindennel összefügg, és bármit követsz el a tested ellen, azt valamilyen formában ( sokszor látszólag teljesen oktalanul) megbosszulja.

2019. szept. 17. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:
32%
Bocsi az elütésekért. És a kérdésre is hadd reagáljak. Ne szakember segítségét keresd, hanem vedd a kezedbe a sorsodat. A bulimiát a rossz bacik felszaporodása okozza. Csinálj egy antibiotikum kúrát, utána pedig legalább három hónapig tartó, minimum 6-7 baktériumtörzsből álló probiotikum kúrát. És közben egyél! Rostosat!!! Sok-sok növényi rostot. Közben kerüld a tükröket, mert hazudnak neked.
2019. szept. 17. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!