Visszaküldhet vagy csak elküld szakemberhez?
Tavaly depresszió miatt kórházba kerültem lényegtelen,hogy milyen gondok miatt. Ahol szakember kezelt. Miután kikerültem a kórházból úgy éreztem sokkal jobban vagyok.Viszont most újra előjött a bulémiám. Ami úgy érzem már a súlyos kategóriát súrolja mivel elég szépen bele estem.Viszont félek elmondani az orvosomnak attól tartok,hogy vissza fektet a kórházba.Próbálok magamtól leszokni a bulémiáról viszont úgy érzem segítséggel tudnék csak leszokni róla.Azóta szakember nem látott viszont úgy érzem,hogy jót tenné még,hogyha járhatnék hozzá. Mivel nagykorú vagyok már úgy tudom dönthetek a saját soromról és az én belegyezésem kell,hogy vissza vigyenek a kórházba. Nem szeretnék vissza kerülni viszont szakember segítségét elfogadnám. Lehet csak úgy,hogy szakemberhez járasson és ne kerüljek ismét kórházba?
20/N
Garantálom, kérdező, hogy nem fog tetszeni, amit mondandó vagyok. Mégis leírom, hátha más okul belőle. Ahhoz, hogy érthető legyek, Ádámnál és Évánál kell kezdenem.
Szóval egy felnőtt ember beleiben 2-2,5 kilónyi, néhány tucat baktériumtörzs több milliárd egyede él és teszi a dolgát. Amikor eszel, tulajdonképpen ezeket látod el üzemanyaggal. Ha nem jó (agy semmilyen) üzemanyagot töltesz, akkor nem jó üzemelnek. Márpedig minden életfunkciót (különös tekintettel az idegrendszeri folyamatokra ők irányítanak! A depresszióhoz pl két baktériumtörzs, a Dialister, valamint a Coprococcus kipusztulása vezet. Te bulimiás voltál, éhenhaltak benned ezek a bacik, és a helyüket a gombák vették át. Ők a szénhidrátok, cukrok feldolgozásárét felelősek, de nem vesznek részt azokban az életfontosságú folyamatokban, minta baktériumok. Ellenben elősegítik az autoimuun betegségek kialakulását. Az már azonban egy másik történet, és hosszú lenne itt levezetni. Ezt is csak azért írta le hogy értsd, minden mindennel összefügg, és bármit követsz el a tested ellen, azt valamilyen formában ( sokszor látszólag teljesen oktalanul) megbosszulja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!