Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a következménye a kezeletle...

Mi a következménye a kezeletlen borderline szemelyisegzavarnak?

Figyelt kérdés
Jártam már terápiára, szedtem gyógyszert, de abbahagytam, viszont sajnos abba kellett hagynom a terápiát mert nem volt pénzem fizetni, viszont továbbra is szükségem lenne kezelesre. Egyedül semmiféle képpen nem lehet kordában tartani ezt a betegséget? Hallottam, hogy vannak tb finanszírozott kezelesek is, de arra azt mondta az előző terapom, hogy borderline kezelesere nem alkalmas. Specializálódott terapeutara van szükségem szerinte, de arra nincs pénzem. :( 65 ezer forintot fizettem havonta...
2019. szept. 4. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem a sema terapia valt be nagyon. az borderline es narcisztikus szemelyisegzavarra van specializalva es elkepesztoen jo. nem kelk egy eleten at kezelni vele magad, 2-3 honap alatt siman rendbe tudsz jonni nagyreszt. erdemes lenne azt kiprobalnod. pesten a semmelweisbe tb alapon van 1 honapos befekvos, illetve kedvezmenyesen lehet ott tovabb folytatni a terapiat

2019. szept. 5. 18:04
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát kedves utolsó, nemtudom ki mondta, hogy 3 hónap alatt rendbe lehet jönni, mert ha igen akkor nem borderline vagy... Annak évek kellenek és köztudott, hogy még terápiával is igen nehezen befolyásolható ez az állapot.

Amúgy igen, 65 ezret fizettem, mert heti 2 alkalommal kellett mennem. Azt mondta a terapeutam, akkor van értelme, ha heti kétszer megyek, mert a terapiam igényli.

2019. szept. 5. 18:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Én ugye Miskolcon járok TB-sen, itt is 2 alkalom hetente lenne a megfelelő, de csak egyet tud a dokim vállalni... Nem hibáztatom, mert nem valami rózsás az egészségügyi helyzet.
2019. szept. 5. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ritkább esetben öngyilkosság, sokkal gyakoribb esetben pedig egy elbaxott élet, ami sokmindent takarhat. Legfőképpen magányosság, szenvedélybetegségek, munkanélküliség / elszegényedés, majd később az ezek talaján kialakuló fizikai betegségek mélyítik el a depressziót.
2019. szept. 5. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!