Mit mondjak a házi orvosomnak hogy felirja a frontint?
16 éves vagyok.szerintetek kiadja ha ezt mondom neki?
Feszengek az iskolában,szorongásom van,az sem könnyített a helyzeten hogy apám sose volt jó apa elment itthonról nem foglalkozott velem depressziós vagyok amiatt hogy látom a többi gyerek megkap mindent én meg nem ezért önértékelési problémám van,az iskolában nagyon gyerekesek ezért egy barátom sincs így elég nehéz iskolába járni.jo formán aludni sem tudok állandóan ezeken jár az agyam.
Igaz történet alapján.
Ennyit elég mondanom mikor megkérdezi miért írja fel nekem?
Vagy ennyi sok mit mondja el neki röviden tömören hogy kiadja? Mert így elég nehéz élni hogy semmi nem tesz boldoggá és napról napra romlik.
"Mert így elég nehéz élni hogy semmi nem tesz boldoggá és napról napra romlik."
Élni nehéz. Ha vegyszarral tömöd magad, még nehezebb lesz és még boldogtalanabb leszel, csak sokáig nem veszed észre, mert fejbe kólint a szer, zombivá tesz, eltorzulsz elhízol és elhülyülsz, és észre sem veszed.
"látom a többi gyerek megkap mindent " -kívülről ezt látod, de "nem élhet senki sem gondtalan", mindenkinek nehéz élni. Mit szeretsz csinálni? Olvasni? hangszert tanulni? rajzolni? Merülj bele egy tevékenységbe és ne lesd mások hogy élnek.
Mi lenne ha az igazat mondanád el, és akik értenek hozzá elmondanák mi a legjobb neked?
A Frontin honnan jött?
Szakorvosi utasítás nélkül eszedbe se jusson használni, mert akkor nemsokára olvashatjuk a következő rémtörténetet még egy idióta öngyogyszerezö miatt..
Vakbél mütétet sem végzel magadon, mert a könyvben nem tűnik bonyolultnak, talán az agyad biokémiáját sem kéne ad hoc jelleggel szétb.szni!!!
Csak kérdezném, hogy miért kell teljesen hülyének nézni a válaszolókat? "Igaz történet alapján." kamuzol. Nem, sem pszichológus, sem háziorvos nem ír fel neked elmondás alapján Frontint. Ahhoz először pszichiáter kell. Utána, ha megállapítják a bajod, és a Frontin segít, akkor háziorvos is felírhatja, DE csak javaslat és zárójelentés után.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!